Hirdetés
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy pi4-em, amire szeretnék egy hőmérséklet érzékelőt rákötni. Szeretném ezt az egészet majd egy grafikonon megjeleníteni, de ez még odébb van..
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Nem vagyok nagy zseni raspberrybe, szóval kicsit szájbarágósan kellene a segítség
Jelenleg ott tartok, hogy a kábelre ráforrasztottam az érzékelőt és az ellenállást.
[kép]
[kép]
A kérdés jó helyre kötöttem-e a lapon, vagy van e észrevétel a csodaszép forrasztáson kívül ?!
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
Köszi előre is a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?