Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok!
A Pi4 18.3-as KODI-val lenne észrevételem és kérdesem. Lehet hogy fontos szempont az, hogy jelenleg az oroszoknál vagyok és ott raktam fel a programot. A Pi hámassal semmi gond nincs, igaz az még otthoni install. Az itt felrakott RPi4-es is rendesen felment, csak a LIbreElek es a Raspbian Full kellett. Az utóbbival semmi gond nincs, minden beállítás és program flottul megy (MC, Ktorrent, KODI 17.6, VLC, Pinta 1.6, PDF Viewer, Python 3.5).
Azonban amikor a felrakott KODI 18.3-at töltöm be, kezdődnek a gondok.Ott is normálisan csatlakozik a netre (legalább is látszólag), de semmit nem lehet beállítani amit a netről töltene le. Már kétszer is felraktam, sőt két kártyára is.Próba képen áttettem a kártyát a hármasba, és ott próbálkoztam a beállításokkal, de ott is hasonló volt az eredmény,( mert egyébként minden a négyesben felrakott program ott is működik). Mindenre azt írja ki, hogy installációs hiba. Az összes beállítást egy otthon barátommal egyeztettük, semmi különbség. Mi a bánat lehet a gond? Elképzelhető, hogy más címen kommunikál mint a 17.6-os?, mert egyébként a csatlakozási címeik egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest