- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok!
A Pi4 18.3-as KODI-val lenne észrevételem és kérdesem. Lehet hogy fontos szempont az, hogy jelenleg az oroszoknál vagyok és ott raktam fel a programot. A Pi hámassal semmi gond nincs, igaz az még otthoni install. Az itt felrakott RPi4-es is rendesen felment, csak a LIbreElek es a Raspbian Full kellett. Az utóbbival semmi gond nincs, minden beállítás és program flottul megy (MC, Ktorrent, KODI 17.6, VLC, Pinta 1.6, PDF Viewer, Python 3.5).
Azonban amikor a felrakott KODI 18.3-at töltöm be, kezdődnek a gondok.Ott is normálisan csatlakozik a netre (legalább is látszólag), de semmit nem lehet beállítani amit a netről töltene le. Már kétszer is felraktam, sőt két kártyára is.Próba képen áttettem a kártyát a hármasba, és ott próbálkoztam a beállításokkal, de ott is hasonló volt az eredmény,( mert egyébként minden a négyesben felrakott program ott is működik). Mindenre azt írja ki, hogy installációs hiba. Az összes beállítást egy otthon barátommal egyeztettük, semmi különbség. Mi a bánat lehet a gond? Elképzelhető, hogy más címen kommunikál mint a 17.6-os?, mert egyébként a csatlakozási címeik egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest