- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint írtam, érzelmi alapú kitörésekre nincs megoldás, csak érzelmi alapú.Ha kikészül a dologtól váltani kell, vagy segítséget kell kérni a megfelelő topikban, nem pedig elküldeni mindenkit a melegebb éghajlatra .
Ez egy 3rd party program előfordulhat , hogy ütközik az új driverrel, nem elsődleges szempont VGA gyártó szempontjából, , de azért sok mindent tudni kellene a Windows verziójától kezdve az eredetiségén át a plugin verzióktól és a hardverekről nem is beszélve.Nem feltétlenül fuck NV bagázs, ugyan ez a probléma már évek óta fent áll a másik oldalon is, ezért írtam neki amit írtam. Peace. -
válasz
Trailblazer #32 üzenetére
Kösz, javítottam. nem felhasználóra mutat,hanem a topikra..De belinkelem ide is az NV driverek topikját: [link]
Kean_Sorbo : Nekem már letöltötte pár napja, de lehet , hogy csak azért, mert benne vagyok a béta tesztelői státuszban? Nem tudom, lehetséges.
Itt [link]
Ezt írják: :
"To be sure, these Hotfix drivers are beta, optional and provided as-is. They are run through a much abbreviated QA process. The sole reason they exist is to get fixes out to you more quickly. The safest option is to wait for the next WHQL certified driver. But we know that many of you are willing to try these out." -
Azt gondolod azzal, hogy a személyeskedéssel elérsz bármit is és ezzel bebizonyítottál bármit is azon kívül , hogy tudatlan paraszt módjára egy idegen embert sértegetsz egy fórumon és ismeretlenül a "tudását"( milyen jellegű?) firtadot? Azzal azért remélem tisztában van hogy ez egy igen alacsony IQ szintre utal nálad.
Szeretettel várjuk a NV driver [link] topikban segítséget nyújtunk neki,de ahhoz képest mennyire kivan és mennyit szenved már régóta, még oda nem fordult segítségért, pedig az ő gondjára is lenne megoldás, bár az nem feltétlenül az NV driver hibája ezen topik szerint. [link]
Egy régi tagtól elvárható lenne, hogy segítséget tudjon kérni itt a PH-n.
Az új driver verzióban pedig lehetőség van kitöröltetni a telepítési fájlokat , csak ki kell választani a manuális módot,de ezt felette pár hozzászólással már leírtam.
Senki nem állította, hogy problémamentes lenne az Nvidia driver mindenkinél, ilyen nem is lesz soha.
Leírtam egy példát, hogy nálam vele ellentétben problémamentes a driver évek óta.A másik véglet vagyok, pedig aztán semmit nem varázsolok. Az érzelmi kiborulására, arra, hogy neki tele a hócipője ezzel a bagázzsal, pedig azt javasoltam akkor váltson, felesleges szenvednie ezzel a "társasággal", változás nem lesz mostanában , szerencsére. -
válasz
Trailblazer #14 üzenetére
Az új drivertelepítésben már letörli a sallangokat, amióta nincs 32 bit támogatás, kiválasztható opció, nem kell manuálisan.
-
Már tegnap előtt letöltötte az experience.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest