Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Azt gondolom, hogy alkalmazások terén sem lesz probléma. Az lenne durva, hogy ha az Androidos appok jobban futnának itt, mint ott.
Igazából várom a Play Book folyatását is. Remélem a régi is megkapja a BB10-et.
-
Иван
őstag
Ár kérdése lesz.
Ezzel a készülékkel szerintem most kb a halálból kell visszatérni, nem kell nyomban a samsung fölé kerekedni. Ha nullszaldóba viszi a céget, akkor már lényegében sikeres.
-
SÖ
addikt
válasz
superecneB #4 üzenetére
A most debütáló két modell közöt elég nagyok a különbségek műszakilag. A gyengébb két magos Kari procival még elavult 45nm-en, nagyon olcsó lesz. Az erősebb S4 négymagos 1,5MHz SoC-al 28nm, 5'-al 2GB RAM-al brutál drága lesz. De ez a konfiguráció jövöre minden gyártónál el fog terjedni.
-
HuMarc
veterán
válasz
superecneB #4 üzenetére
Hát ebben egyetértek veled, pont ezért kell neki jó ár
-
superecneB
őstag
Lehet csak én látom ennyire borúsan a dolgokat, de annyi termék jön ki úgy, hogy jaj de jó lesz ez csak egy jó ár kell neki és iszonyat kereslet lesz rá, majd mikor később közlik az árakat, rögtön nem is olyan jó vétel a dolog, később nem is arat túl nagy sikert az adott termék... Lehet csak én látom így, majd lehurrogtok, ha nem így van
-
Entryy
aktív tag
-
GabN73
addikt
Hajrá!
-
HuMarc
veterán
Ha az árat is jól lövik be, egy sikeres platform lehet, nem csak üzletemberek körében!
Hajrá RIM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest