Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #19 üzenetére
Kínában vagy és a zárt béta program keretein belül tesztelsz?
-
Engikrisztus
tag
Az MI6 nem kapja meg? Van esetleg valami hardveres akadálya? Azt sem értem,hogy a 1080p60 fps videót miért nem tudja.
-
Nekem még nem érkezett meg mi mix 2s-re.
-
Griff55
senior tag
Nem kapkodják el mostanában, hogy kiadják a lehető leghamarabb a frissítéseket a csúcskészülékeikre..
-
Millerchris
tag
Erre kíváncsi leszek
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12 üzenetére
Mi8 dettó.
-
Ricardo
titán
Örülök, hogy fejlesztgetik a a kamerát, és nem csak üres ígéret volt a fotóképességek javítására tett kijelentés.
Mondjuk én személy szerint értékelném ha az android one vonalra is jutna egy kis fejlesztés, reszelnének kicsit például az A1 kamera szoftverén is.
-
Graphics
Jómunkásember
Remélem a Pocok is megkapja, IMX363-as modul van abban is, igaz f1.9-cel
-
enginev3.0
félisten
Várjuk
Meg végre már a végleges Pitét is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari