Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz -=RelakS=- #42 üzenetére
Közben gugli a barátom volt, viszont a garanciáról semmit nem írtak
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Angry Rabbit #41 üzenetére
O_O
Az hol, mi?
-
Angry Rabbit
tag
válasz -=RelakS=- #25 üzenetére
Az Electro Park-ban 171,600.- ért elhozható 2 év gyári,magyarországi garanciával.
Szerintem ez egy eléggé baráti ár és nem kell a sok fos mobilbolt saját "garanciájával" foglalkozni.Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
Tidzsimon
őstag
válasz -=RelakS=- #35 üzenetére
Van mód, nézegesd ezt az oldalt. Nekem eddig csaka passzív verziót sikerült megcsinálni ( passzív = nincs + áramforrás erősítésnek). Azzal csak egy pentax fényképezőt tudtam elsütni kb. 2 méterről. Persze függöt a telefon típusától is X8-al ment Xperia L-el már nem, lehet ez utóbbi keveseb áramot ad le.
Amit az oldalon lehet venni, ha jól tudom nem taníthatóak, csak letölthetőek.
Anno volt aki Ipoddal is megoldotta, a megfelelő hangokkal.A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Egy felturbózott Z2?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Flind
senior tag
Teljesen egyiknek sem. Xiaominál nincs kompakt kiadása a csúcsmodellnek, HTC-nél pedig a kompakt kiadás nem csúcsmodell (bezzeg az ára).. Meg akkor már almáékat is említhetem, ott meg ugye hiányzik a középkategória. De minden más stimmel. BB-nek pedig nem amiatt megy rosszul.. Hanem amiatt mint a Nokiának, elaludtak.
-
Injun
senior tag
Remélem jó vastag lesz a kávája és úgy állja majd a vízet mint az itatós.Akkor legalább nem kell majd vennem
-
-=RelakS=-
veterán
válasz daniel909 #30 üzenetére
Az nem irDA, hanem egy sima infra adó. Az irDA vételre is jó. LG G Pad-et vettem, abban van, szóval nagyjából tudom, miről van szó
Ha már erről van szó: Van arra valami mód, hogy egy távirányító funkcióit lemásoljuk egy programmal, és így akár fűzfán fütyülő rézangyalt is távirányítsunk, ha éppen van amúgy is távirányítója?És igen, jó lenne a Z3-ba :]
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Tyű,azany@j@t, micsoda változások!!! Ehhez képest még az s4-s5 változás is durva volt
-
daniel909
addikt
válasz -=RelakS=- #27 üzenetére
tavkapcsolonak talán?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Izzé
őstag
válasz -=RelakS=- #27 üzenetére
Mondjuk hogy távirányítóként is tudd használni a telót? És mielőtt rákérdeznél: igen, mikor G2-m volt kihasználtam ezt a funkciót.
(#28) Syl: Hát persze, rögtön fikázásra kell gondolni...
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz -=RelakS=- #25 üzenetére
Én a témobiltól vettem és független
(#27) -=RelakS=-
Valami fikát gyorsan meg kellett fogalmazni, és ez volt kéznél
Tudod, az iPhone is azért sz*r, mert nincs bluetooth fájlküldés.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
halkow
őstag
Na ha ebből is kimarad az irDA akkor falhoz vágom magam, és remélem s805 +3 vagy 4GB ram társaságában érkezik
Alcatel onetouch idol2s the king
-
-=RelakS=-
veterán
Én meg hónapok óta csak morgok.
A Z2 függetlenül érdekel csak.
220ezeré nem kell.
Ahol meg tudnám venni, valami 160-170-ért ugyan lenne, de európai, és nem magyar garanciával, illetve 1 év, nem 2.Most meg már jön a Z3. Szerintem ebből vagy az lesz, hogy a Z3 specifikációit látva azt kérem, már ha ennél jobb lesz, mint ami kiszivárgott, vagy lesz Z2-m jobb áron. Már ha lesz még független magyar garos
Amúgy ha már itt tartunk: Mennyire jó a Z2 GPS-e? A Z képes volt egy 23km-es távon 25km-t mérni...
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz daniel909 #19 üzenetére
A Z2 eleve gyártási nehézségek végett késett, és amikor megjött akkor is sok lett a selejt. Nekem pl. szerencsém volt és egy hibátlan darabot kaptam, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Persze mivel nagy a széria negatív visszhangja, érthető miért akarják mindenáron elfeledni. Ezt a legegyszerűbben úgy tudják megtenni, hogy átcsomagolják a Z2-t és új néven adják ki.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
Ezt kétlem. Ők sem teljesen hülyék. Ez így Z2 2.0. Na, majd meglátjuk, szerintem azért ennél többet tesz majd le az asztalra.
-
Flind
senior tag
Ha ilyen ütemben fossák ki magukból a készülékeket soha nem fognak tudni tökéletest alkotni (persze olyan nincs, de szinte tökéletest). Plusz ezért nincs kapacitásuk minden modellt frissíteni, főleg nem bugmentesen.
Egy évben egy csúcsmodell (két méretben) és egy középkategóriás (szintén) bőven elég. Az úgy négy modell. Úgy mindenre tudnának elég időt fordítani.
De biztos a mostani stratégiában van több profit.. -
Crafter32
őstag
Ennek csak az lesz az eredménye, hogy meg inkább nem lesz a mobilnak értéktartása.
-
daniel909
addikt
tessék itt egy leak
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
törölt tag
Szerintem a Z3-ban már tuti s805 lesz. Ez amit itt leírtak az szinte teljesen a Z2-vel megegyező
-
lezuvius
őstag
@evleaks eddig eléggé pontos adatokat tudott megszerezni több készülékről is lehet most porszem került a gépezetükbe.
A Sony beállhatna az évenkénti egy flagshipra,mert így aki az év eleji csúcsot veszi alig tud örülni neki,mert hamar jön az újabb ami persze jobb lényegesen (S-->T,Z-->Z1,Z2-->Z3?) Z3-ba egy Snapi 805 s QHD kijelző szerintem lesz ami azért eléggé komoly előre lépés.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
babkukta
senior tag
Érdekes...egyébként pont egy fontos részletet hagytak, miszerint 7 mm vastag lesz. De szerintem se ez lesz a Z3, ez szinte 0 előre lépés
Üdvözlettel, Tibi
-
MuzikJunkie
aktív tag
Hmm, ez nem igazán előrelépés. Lehetne simán Z+, mint a zenecsatorna.
Dübörög a lábunktól a föld, dübörög a hangunktól a ház, agyadat ritmus rázza fel, szíveden úrrá lesz a láz... Salala
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
doki13
aktív tag
Hát nem tudom ki hogy van vele,de én soha többet nem veszek sobyt....Z2elég fos volt
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
Imi1981
veterán
Milyen az a Android L ?
-
5381
aktív tag
Semmi lényeges változás az elődhöz képest....Hátha csak elírás. A kijelző 7.1 és ez a Z Ultra2 specifikációja
-
Maxentius
addikt
A 801 miatt elég kamuszagú a spec list.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Thaaleum
aktív tag
"Apple évente egyszer mutat be csúcskészüléket, addig a Sony kétszer, a Samsung pedig számtalanszor..."
Szerintem a Samu is csak kétszer... - megelőztek...
Amúgy nem értem a Sonyt, inkább ők is csak egy évben adnának ki flagshipet, de akkor az legyen hibátlan, minthogy így elkapkodják a dolgokat.[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Syl
nagyúr
válasz A 2. Vesztes #2 üzenetére
Valóban nem leszünk
Ez csak egy átcsomagolt Z2 lesz.A cikkhez:
...a Samsung pedig számtalanszor.Szerintem a Samsung is csak kétszer mutat be egy évben csúcskészüléket - tavasszal az S sorozat csúcsa, ősszel a Note.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
pit stop
addikt
Ennek meg mi a ..... az értelme? Z2 első szériával voltak gondok, de akkor inkább javítanák azt, mint hogy új modell, vagy nevezzék Z2+nak...
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hm. Olvasom ezeket a specifikációkat, és az jutott az eszembe, hogy akik mostanában vettek Z2-őt, mégsem lesznek olyan bosszúsak!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
-FreaK-
veterán
Ezek csak pletykák már megint.. most őszintén, mennyire valószínű hogy ilyen lesz a Z3? Szinte pont ugyan az a spec list.
Ez vagy egyszerűen kamu, vagy a Z2 egy variánsa lesz valójában, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Analóg fényképezés
- Spórolós topik
- Macska topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest