Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz #32839680 #10 üzenetére
Nekem Lumia 930 van és rendszeresen keresem rajta a frissítést mert még mobil rendszert nem gyűlöltem úgy mint a win 8.1-et de sajnos nekem nem jelzett be win10-es frissítést.
Azzal még kap egy esélyt mert maga a teló egész jó lenne de ezzel az Ocsmány rendszerrel nem vagyok hajlandó használni.
Mondjuk a videók alapján nem láttam hú de nagy megújulást, de hátha.[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Bigben sk
csendes tag
Lumia 640 xl dual tegnap óta w10,eléggé szokatlan,de stabil,kis turelemmel jól használhato.
Minden rendszer jó de ...
-
foxymaci
senior tag
Azt hittem a 735-nek is jut egy szelet a tortából mert egyre több mindenkinél látok a buszon utcán stb... de akkor ezek szerint nem annyira népszerű még
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
h-yle
addikt
920-on botrányosan szar a W10 TP.
Senkinek nem ajánlom feltelepíteni erre a telefonra. Remélem a köv. build már stabilabb lesz.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Ligend
tag
válasz csabicska #13 üzenetére
Rajta van a telefonod a támogatott készülékek listáján? Valószínűleg nincs, mert amennyire tudom, 8.1-ről lehet csak frissíteni.
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy continuumos W10-es model lehet hogy érdekelni fog majd...de csak ha az nem csak a premium modellek kiváltsága lesz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudom eredeti Windows 7 rendszeremet 10-re frissiteni?
Köszi előre is ha segít vki.-Galaxy S20 - The best-
-
Amacs
aktív tag
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
Régebben ott volt az 520 után közvetlen.
-
Lumia 920 azért nem is olyan kis torta szelettel rendelkezik, Ami számomra meglepő.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ctvagyok
őstag
Emberek várják a megváltást a 1- től. Hát kíváncsi vagyok milyen lesz 630-on.
-
Bogyi007
veterán
+1 voks - nem is akarom igazán lecserélni az enyémet, és tegyük hozzá még, hogy 1080p-s felvételt is tud. ÉN szerintem nem is teszem rá a 10-est ameddig nem lesz "muszáj"
A 735 ennyire nem jött volna be globálisan vagy abba az Other pontba kerülhetett valahogy (utübbira tippelnék)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
janeszgol
félisten
Már ősz óta main rendszer nálam a Win10 TP. Frankó.
Kicsit csodálkozom, hogy a jó kis L625-öt ilyen kevesen használják. Azt hittem népszerűbb. Jó kis 4G-s, istenien erős wifi antennával. Nekem a képernyője sem gagyi. No mindegy.
-
rbertkrl
aktív tag
+1 Az 520 már kifutott készülék úgy tudom. Amúgy nagyon sok embert érdekel a win10. Szépen mesélték el, hogy milyen lesz(nem csak wp-t használók), telefonon egyenlőre használhatatlan, de kezd alakot ölteni az egész. Lassan beéri az asztalira szabott állapotot. Persze kicsi optimalizálás nem ártana közben... Mert ez a része a dolognak förtelmes.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Воланд
titán
" legkelendőbb készülék még mindig a Nokia Lumia 520 a maga 21,6 százalékos részesedésével"
a hasznalati statisztika meg mindig nem egyenlo az eladasi statisztikaval.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest