- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz
#32839680 #10 üzenetére
Nekem Lumia 930 van és rendszeresen keresem rajta a frissítést mert még mobil rendszert nem gyűlöltem úgy mint a win 8.1-et de sajnos nekem nem jelzett be win10-es frissítést.
Azzal még kap egy esélyt mert maga a teló egész jó lenne de ezzel az Ocsmány rendszerrel nem vagyok hajlandó használni.
Mondjuk a videók alapján nem láttam hú de nagy megújulást, de hátha. -
Bigben sk
csendes tag
Lumia 640 xl dual tegnap óta w10,eléggé szokatlan,de stabil,kis turelemmel jól használhato.
-
foxymaci
senior tag
Azt hittem a 735-nek is jut egy szelet a tortából mert egyre több mindenkinél látok a buszon utcán stb... de akkor ezek szerint nem annyira népszerű még
-
h-yle
addikt
920-on botrányosan szar a W10 TP.
Senkinek nem ajánlom feltelepíteni erre a telefonra. Remélem a köv. build már stabilabb lesz.
-
Ligend
tag
válasz
csabicska #13 üzenetére
Rajta van a telefonod a támogatott készülékek listáján? Valószínűleg nincs, mert amennyire tudom, 8.1-ről lehet csak frissíteni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy continuumos W10-es model lehet hogy érdekelni fog majd...de csak ha az nem csak a premium modellek kiváltsága lesz.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudom eredeti Windows 7 rendszeremet 10-re frissiteni?
Köszi előre is ha segít vki. -
Amacs
aktív tag
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Régebben ott volt az 520 után közvetlen.
-
Lumia 920 azért nem is olyan kis torta szelettel rendelkezik, Ami számomra meglepő.
-
ctvagyok
őstag
Emberek várják a megváltást a 1- től. Hát kíváncsi vagyok milyen lesz 630-on.
-
Bogyi007
veterán
+1 voks - nem is akarom igazán lecserélni az enyémet, és tegyük hozzá még, hogy 1080p-s felvételt is tud. ÉN szerintem nem is teszem rá a 10-est ameddig nem lesz "muszáj"
A 735 ennyire nem jött volna be globálisan vagy abba az Other pontba kerülhetett valahogy (utübbira tippelnék)
-
janeszgol
félisten
Már ősz óta main rendszer nálam a Win10 TP. Frankó.
Kicsit csodálkozom, hogy a jó kis L625-öt ilyen kevesen használják. Azt hittem népszerűbb. Jó kis 4G-s, istenien erős wifi antennával. Nekem a képernyője sem gagyi. No mindegy.
-
rbertkrl
aktív tag
+1 Az 520 már kifutott készülék úgy tudom. Amúgy nagyon sok embert érdekel a win10. Szépen mesélték el, hogy milyen lesz(nem csak wp-t használók), telefonon egyenlőre használhatatlan, de kezd alakot ölteni az egész. Lassan beéri az asztalira szabott állapotot. Persze kicsi optimalizálás nem ártana közben... Mert ez a része a dolognak förtelmes.
-
Воланд
titán
" legkelendőbb készülék még mindig a Nokia Lumia 520 a maga 21,6 százalékos részesedésével"
a hasznalati statisztika meg mindig nem egyenlo az eladasi statisztikaval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest