Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenki önkéntes lesz egy gyerekeket segítő alapítványnál és az adott kor Prius-át fogják közlekedésre használni, mert annak a legkisebb az ökológiai lábnyoma. Ezen kívül a főszereplők között lesz erős, egyedülálló, rövidhajú, vegán harcoslány és a társa egy meleg raszta hajú fekete lesz, aki amikor nem szörnyeket hány kardélre akkor a lebénult barátjával virágot köt.
Emmy szaga lesz

-
Simba86
senior tag
Ugye minden fontos szereplő fekete vagy ázsiai lesz? Ezen kívül nagyon fontos, hogy legyen meleg szál is, anélkül már nem lehet jó a sorozat...
-
cheatergs
senior tag
Mivel történetileg már a D3-féle retconos randomcselekmény-generátor irányvonalat követi, totál hidegen hagy.
-
saelin
veterán
Lore van bőven a világban, úgyhogy van miből dolgozniuk. Én csak azt remélem hogy nem CGI/3D lesz, hanem valami kézzel rajzolt cucc.
Szívesen elnéznék egy blizzard minőségű CGI sorozatot, de annak a költsége fölöslegesen nagy lenne, míg a "régi" módszerrel simán kitolhatnak több 6-12 részes évadokat.
-
Èn csak a Legacy of blood-ot olvastam, és az első gamet toltam, szóval nagyon sok fogalmam nincs a témáról. Egy jól összerakott sorozatnak örülnék, ha nem az általános iskolások a célcsoport, de először csinálják meg a Witcher sorozatot rendesen ;-D
-
szupermacs
veterán
Nézném.

-
leslieke
Jómunkásember
Jöhet!

-
Mamuska
őstag
Netflixen vannak jó animék, ezt is megnézném.
-
törölt tag
Grind lesz benne? Legendary drop rate?

-
DrakeWood
csendes tag
Alig várom

-
ez egy jó ötlet

-
Cythyel
senior tag
Sosem voltam Diablo fan, de ezt lehet megnézném.
Ami engem jobban érdekelne, az a WarCraft sztori feldolgozása hasonló rajzfilmsorozatként. és nem csak a War1, 2, BtDP, 3, TFT, hanem a teljes WoW story is (nem WoWozok egyáltalán, de a szoryi érdekelne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest