Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Én nem vagyok egy pénzügyi zseni, de rendes vagy rendetlen pénz egy kutya, a papír pénz sem ér többet egy papírlap értékénél. Az, hogy a virtuális valuta nem kézzel fogható, és? A papír alapú mögött sincs annyi fedezet, mint amennyi ki van bocsájtva. A lehető legegyszerűbben elképzelve egy armageddon esetén még csak arra sem lenne ideális, hogy kitörüljük vele...
Más:
Valaki meg tudná mondani, hogy mire használják ezt az eszméletlen sok számítási teljesítményt? Azt tudom, hogy pl. komoly kutató cégek bérelnek CPU időt nagy szolgáltatóktól, mert olyan jellegű biológiai számításokat futtatnak, amik egy mezei számítógépen akár évtizedekig tartanának, de kb. ennyi? Egyáltalán ilyesmire megy ez a sok teljesítmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest