Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Remiel
őstag
-
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Én most vettem egyet, még ismerkedek vele. Vajon ez marad a topicja? Remélem egyre több tulaj jelenik meg itt -
válasz
BulletBill27 #41 üzenetére
Meg még kint se 160$... ez vagy kinti szolgáltató ár. vagy nagytételes rendelésre vonatkozó ár.
200-220$ és ez nettó!
-
BulletBill27
aktív tag
Szívesen látnék hivatalosan is hasonló telefont errefelé
Bár gondolom hirtelen jól megnőne az ára.
-
-
D4ni
őstag
Sziasztok! A redmi és a hongmi note között mi a különbség? Honnan rendeltétek?
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon király telefon.
-
Az új (alma), szép teljesítmény
-
milcse93
tag
2 hete vagyok boldog tulajdonosa egy 8 magos 2 gigás verziónak. Imádom.
-
batai15
félisten
Ez mit jelent? Ja hogy semmit!
Max annyit hogy nem a semmiért ..valaki brutál jó áron brutál telót csinált! -
halkow
őstag
nem is csoda best buy az egész termékpaletája,remélem később idehaza is lesz valami olcsóbb boltjuk
-
Terentius
őstag
válasz
szupermacs #22 üzenetére
-
Flind
senior tag
válasz
szupermacs #22 üzenetére
Én is nézegetem most nagyon, xiaomishop.com, vagy xiaomishop.hu, de az EU-s jobban megéri.
-
Ádám16
addikt
Jól néz ki, jó áron van, viszont a haszonra kíváncsi lennék készülékenként.
-
válasz
szupermacs #18 üzenetére
Nem igazán jellemző.
Pl a Mi2S-t is megtartották, ami hihetetlen jó lépés, mivel azóta elszálltak a méretek, és sok embernek 4,3-as telefon a telefon.
-
blade zte
őstag
válasz
szupermacs #18 üzenetére
Azthiszem, még lehet kapni a tavalyelőtt tavasszal megjelent xiaomi m2s-t. Csak viszonyításképpen.
-
-
szupermacs
veterán
Arra gondoltam, hogy ha forgalmazzák majd itthon. Tuti valaki belenyúl az árba. Túl szép lenne ha kitennék ezeket a boltokba és mindenki csak ezt venné, a többi tepefon meg ott porosodna.
Rico83: Egy újabb marék rizstől biztosan újult erővel estek neki, hogy folytassák a munkát.
Újabb szerk.: Nem tudja valaki, hogy a telefonjaikat kb. mennyi ideig lehet kapni ha kijön az adott szériából az újabb darab? Olcsóbban fogják adni a régebbit még sok sok hónapig? Nekem egy telefon sem érne meg 60-at, a határ az 50 rongy. Vagy amint kijön az újabb, behívják a régit? Bocs a láma kérdésért!
-
Rico83
tag
Nem irigylem a dolgozókat a gyárban ahol összerakják a készülékeket.
Hányan lehettek vajon rosszul...??? -
Remiel
őstag
válasz
szupermacs #15 üzenetére
ha egyedül megrendeled és azt feltételezzük, hogy az áfát is kifizeted, akkor is megáll 60k alatt, ha csoportosan sikerül és minden rendben akkor 50k körül (a 2 gigás WCDMA verzió természetesen), szerintem ez ezért a telefonért nem sok egy hete használom és csak azt sajnálom, hogy előtte Sony-t vettem (kicsit többért)
-
szupermacs
veterán
Nem fogják ezt olyan olcsón adni ha bekerül hozzánk. Egyébként elfogadnék egyet, szép tepsi lett.
-
wertigo1984
őstag
Gratula
-
vince
őstag
Egy másodperc alatt 10000 rendelés, 12 óra alatt 40000 rendelés. Arra tippelek, hogy volt egy darab 10000 tételes előrendelés (a többi 1-2, esetleg néhány 10 vagy 100 tételes között), ami nyilván egy másodpercben futott be a rendszerbe. A marketing szekció erre lendületbe jött és most ez a nagy hír
-
Cyberpunk
félisten
Viszik mint a cukrot.
-
Az ár nem teljesen valós
220$ alaphangon, ez a nettó!
160$ azoknak aki tömegesen vesznek ilyet.. Ergo webshopok készletre... Szóval mindig fenntartásokkal a Xiaomi árazását...
A másik kérdés melyik verzióról van szó, merthogy kétféle kiadás létezik. SoC tekintetében / egy csökkentett órajelű és egy normál /
Illetve hogy TD-CDMA, vagy WCDMA modellről szól az eladás
-
bkiky01
senior tag
Afene.. nem véletlenül csúszik az én megrendelésem is..
-
blade zte
őstag
Kár, hogy a xiaomi az international eladás alatt az indonéz szigetvilágot értette...
-
Jaffa75
őstag
esetleg a túlárazott telefonoknak is versenyre kell kelnie a Xiaomi-val...
-
akkor elég gyorsan járhat a keze a pénztáros néninek, ha 1 mp alatt elfogyott 10.000 db
-
Thaaleum
aktív tag
Itt van rá a példa, hogy ha valaki jó (de még mennyire jó) áron ad minőségi terméket, akkor nem maradhat el a siker. Grat Xiaomi!
-
s4tch
veterán
MIUI FTW!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest