Egyetlen másodperc alatt 10 ezer Redmi Note-ot adott el a Xiaomi

Hirdetés

A Xiaomi-t tartják a kínai telefongyártás Apple-jének, igazi "A" kategóriás gyártóról beszélünk, ami nem csak abban nyilvánul meg, hogy kiváló hardvert készítenek, hanem messze földön híresek az aprólékosan kidolgozott MIUI kezelőfelületről is. Szintén a Xiaomi mellett szól az óriási fejlesztői és felhasználói közösség, aminek eredményeképpen a letölthető extrák szinte végtelen számban állnak rendelkezésre, a szoftverfrissítések és hibajavítások pedig gyors ütemben követik egymást.

A Redmi / Hongmi nevű termékeket már nekünk is volt alkalmunk kipróbálni, de újdonságnak számít a Redmi Note, ami a maga 5,5 inches kijelzőjével és nyolcmagos MTK processzorával izgalmas gépnek tűnik. Kínában már egy ideje kapható, most viszont a tajvani piacon is megjelent, az online rendelés megnyitását követően egy másodperc alatt 10 ezer darabra érkezett igény. Ez igen jól mutatja, hogy a Xiaomi mennyire népszerű az ázsiai piacokon, további 12 óra alatt összesen 40 ezer példányra érkezett előrendelés.

A Redmi Note 160 dolláros ára miatt igen kelendőnek számít Kínában, nemrég a cég arról számolt be, hogy a márciusi premier óta Kínában már 15 millió Redmi Note-ra érkezett megrendelés. Ez több, mint amit az iPhone 5S és 5C együttesen elért a debütálás hétvégéjén, bár azt érdemes figyelembe venni, hogy az előrendelési szám nem ugyanaz, mint a tényleges vásárlás. Mindenesetre ha a Xiaomi folytatja menetelését az ázsiai piacokon, akkor joggal reménykedhetünk abban, hogy előbb-utóbb hivatalosan Európában is megjelenhetnek a kedvező árú okostelefonok.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

  • Óriási siker a Redmi Note

    Fél óra alatt százezer példányban talált gazdára a Xiaomi nyolcmagos processzorral szerelt szuper-olcsó óriásmobilja.

Hirdetés