- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanalmas
tag
Ahaha: [link]
-
jbauer05
tag
A világ legszarabb gyártója, senkinek nem ajánlom, messziről kerüljétek el. . Egy Umi Touch-t sikerült vennem, tőlük. Bár ne tettem volna. Kezdjük ott, hogy a telefont elrontották már a tervező asztalnál. Fém háza van, de nagyon melegszik. És szerintük ez normális. Ezt nem tudom lenyelni egyszerűen, hogy beszélek egy percet telefonon, használom a kamerát pár percig, vagy nézek yt-on egy videót egy-két percig és máris tűzforró a telefon. kocsiban ki se lehet tenni az ablakba, hogy navigáljon, mert nagyon gyorsan megkapod napos időben, hogy túlmelegszik az aksi. Ha már itt tartunk, a gps csapni való és megint egy tervezési hiba az összes telefon kijelzője elkezd felhősödni egy idő után. És persze a végére, megvezették hamis reklámanyaggal a vásárlóikat.Bekaphatják.
-
-
foka
aktív tag
Eddig két telefon volt az életemben, amivel maradéktalanul megelégedtem, egy Note 3 és egy Umi Iron. Érdekes, hogy a Note 3 volt amit szétROMoltam mire rájöttem melyikkel szeretném használni.
-
TTTotya
senior tag
Legalább náluk a szándék megvan.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
kovbandi82 #4 üzenetére
A TW eddig is televolt funkciókkal,vagy van akinek ez bloatware,mindegy,a lényeg az,hogy ők sokat dolgoztak rajta, ettől független tényleg baromi lassúak és nem véletlen lesz használhatatlan egyes más telefonjuk x idő után, ami sokszor kevesebb mint 1,5 év. Az ilyen UMI szintű gyártóknak annyit kéne csinálnia,hogy felraknak rá egy stock droidot és mehet is,azt csak nem rontják már el.
-
Fejvadi
nagyúr
Csak ne menjen a minőség rovására. Mindenesetre, legalább foglalkoznak vele.
-
derive
senior tag
Peldat vehetne roluk a tobbi gyarto. Az eszem megall, hogy egyes neves gyartok telefonjai leragadtak a 4.2es droidnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mazda topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest