Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanalmas
tag
Ahaha: [link]
-
jbauer05
tag
A világ legszarabb gyártója, senkinek nem ajánlom, messziről kerüljétek el. . Egy Umi Touch-t sikerült vennem, tőlük. Bár ne tettem volna. Kezdjük ott, hogy a telefont elrontották már a tervező asztalnál. Fém háza van, de nagyon melegszik. És szerintük ez normális. Ezt nem tudom lenyelni egyszerűen, hogy beszélek egy percet telefonon, használom a kamerát pár percig, vagy nézek yt-on egy videót egy-két percig és máris tűzforró a telefon. kocsiban ki se lehet tenni az ablakba, hogy navigáljon, mert nagyon gyorsan megkapod napos időben, hogy túlmelegszik az aksi. Ha már itt tartunk, a gps csapni való és megint egy tervezési hiba az összes telefon kijelzője elkezd felhősödni egy idő után. És persze a végére, megvezették hamis reklámanyaggal a vásárlóikat.Bekaphatják.
-
-
foka
aktív tag
Eddig két telefon volt az életemben, amivel maradéktalanul megelégedtem, egy Note 3 és egy Umi Iron. Érdekes, hogy a Note 3 volt amit szétROMoltam mire rájöttem melyikkel szeretném használni.
-
TTTotya
senior tag
Legalább náluk a szándék megvan.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
kovbandi82 #4 üzenetére
A TW eddig is televolt funkciókkal,vagy van akinek ez bloatware,mindegy,a lényeg az,hogy ők sokat dolgoztak rajta, ettől független tényleg baromi lassúak és nem véletlen lesz használhatatlan egyes más telefonjuk x idő után, ami sokszor kevesebb mint 1,5 év. Az ilyen UMI szintű gyártóknak annyit kéne csinálnia,hogy felraknak rá egy stock droidot és mehet is,azt csak nem rontják már el.
-
Fejvadi
nagyúr
Csak ne menjen a minőség rovására. Mindenesetre, legalább foglalkoznak vele.
-
-
derive
senior tag
Peldat vehetne roluk a tobbi gyarto. Az eszem megall, hogy egyes neves gyartok telefonjai leragadtak a 4.2es droidnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az UMi nem bízza a véletlenre a karácsonyi ajándékokat, így már most tudja, mivel lepi meg vásárlóit. Nem mással, mint a legfrisebb Android főverzióval.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest