- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Akárhogyan is védik a hálózatot ha van belső ember (ezáltal pedig információ is), akkor nincs olyan rendszer amit megfelelő előkészítés után ne lehetne sikeresen támadni.
-
atike
nagyúr
Csak egy Rasberry kellett ja.
Meg azt bevinni a belső hálózatra (ezért volt ez az eszköz mert kicsi mert azt tudták bejuttatni az ellenőrzésen), aktív végpontra rakni ami megfelelő vlanban van. Csak. Bárki meg tudta volna csinálni....
Nem kellett ismerni hozzá sem az ellenőrzést, sem a belső hálózat dolgait.
Kb annyira "poén" a Rasberry, mint az hogy milyen cipő volt emberünkön...
-
gabor7th
addikt
válasz
Vikitorony #5 üzenetére
Értem... hát én nem vagyok Chernobyl szakértő, de úgy tudom, hogy ott éppen egy kísérlet zajlott ami kedvéért kikapcsoltak biztonsági rendszereket, tehát ezért se lehetett a technológia hibás.
-
dajkopali
addikt
válasz
Vikitorony #5 üzenetére
igen, persze, arra
ott az eddig is elérhető dokumentumok alapján nagyon szépen rakták össze a képet, ahogy a személyes felelősség, a rendszerszintű - mármint társadalmi rendszer szintű - hibák, valamint a technológiai hiányosságok együtt szinte kötelezően vezettek el a katasztrófához -
gabor7th
addikt
"A végső tanulság – mint oly sok esetben –, hogy az emberi hanyagság a legfontosabb tényező: ahogy ez a nemrég hatalmas sikert aratott tévésorozatból is kiderül."
Milyen tv sorozatból? Megint kimaradtam valamiből amit "mindenki" néz?
A másik meg hogy a végső tanulság az, hogy minden sebezhető, de persze a legkönnyebb utat választják a sok lehetőség közül sokan hisz ez logikus.
-
összehasonlításul: ha én bedugok egy ellenőrízetlen pendriveot a megbízóm irodájában az egyik gépbe, 2 percen belül ér oda az őrség. kipróbáltuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest