Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
A teljesítmény szempontjából nem lesz kraftosabb, egy Intel Atom 1.6 GHz-en lassabb mint a 900 MHz-es Celeron M, csak energiatakarékosabb így némileg könnyebb gépek építhetők gyengébb akksival de nagy változásra nem kell számítani.
Ha a HP 2133 megjelenik VIA Isaiah platformmal (C7-M-mel mutatkozik be), majd az lesz igen nagy ugrás. -
Cane
őstag
tuti mire ideér, már horror ára lesz. mintha taxival hozták volna be az országba.
-
klambi
addikt
hát nekem ez jobban bejön mint az ASUS!
-
D4rkm4n
őstag
Kiváncsi vagyok az ECS milyen szervizháttérrel rendelkezik Magyarországon.

Én örülnék egy ilyen kis gépnek, de tartok tőle, hogy még legalább egy negyed évet várnunk kell rá! Mindezek mellett szinte biztos vagyok benne, hogy nem 80.000Ft-ba fog kerülni. Akkor simán lesöpörné az EEE-t a piacról.
Én szivesen vennék egyet. Legalább nem a majd' három kilós notimat kellene hurcolásznom.
Írták már előttem, de én is megemlítem: sok-sok USB portot a népnek!

-
Sefter
veterán
jól hangzik, pedig eddig nem volt túl szimpatikus az ECS...
-
KrAt
veterán
Az a zsanér nagyon buzin néz ki, amúgy egészjó

-
nap
addikt
Hány kilo lesz vajon? A billentyűzete nagyon állatul néz ki.
"In addition to those stylish good looks, the G10IL sports a webcam, HSDPA 7.2, three USB ports, Ethernet and a 56Kb modem (joy of joys!). No mention is made of WiFi or Bluetooth, but at least the former seems a given."
-
.mf
veterán
$500 (amit nálunk minimum €500-nak értelmeznek) kezdőár?
Jó, hogy sokkal több funkciója van, mint az Eee-nek, de ez a valószínűleg €600-700-ra kúszó ár már annyira nem tetszik. Főleg, hogy az Atom platform elvileg még sokkal olcsóbb is, mint az Eee-ben lévő ULV Celeron...
Lassan ott tartunk, hogy ugyan az Asus nem a subnotikkal akarta ezt versenyeztetni, de végül mégis azokhoz közelednek árban (lassan már érdemesebb egy használt subnotit vagy tabletet venni). -
simonzé
addikt
Hidd el, aki ilyet vesz, az szarik a COD2-re. Ez egy kommunikációs, filmnézős, táskábasüllyesztős csoda, és igenis nagyon komoly igény van erre. Én pl. azonnal bevadásznék 2-t, ha valamelyik megközelítené az ASUS által eredetileg ígért 200 USD-s árat. A villanyszámlám lezuhanna, mert a mostani PC-met csak játszani/videót szerkeszteni kapcsolnám be nagyritkán.
100'000 Ft környékén inkább alap notit veszek. -
Geli
senior tag
nofene, ez már sokkal inkább bejön mint a nyEhEhE
Csak az árak remélem nem fognak így felmenni, hogy látják a gyártók, hogy ennyiért is elkapkodják
Egy kis árverseny kéne. -
GIJoe
addikt
Na most miért nem fér már el 1 X3100 rajta ?!
Legalább a COD2 elmenne lowlowlowban...
-
ngabor2
nagyúr
valaki elkezdte, aztán mikor a többiek látták, hogy bejött, ők is nekikezdtek. hajrá-hajrá, jó kis cuccok ezek. 3 órás vonatúton legalább nem unatkoztam, tudtam végig filmet nézni. ha megszokja az ember, nem is túl kicsi a 7"-os kijelző. persze valszeg egy 10.2"-ost is elviselnék

-
Egzee
őstag
Csak azt nem toom, hogy ilyen felszereltséggel, mikor EEEPC klón ez... Árával egy normális notit éreztet...
-
spirit007
senior tag
500 dollár...
Még pár hónap és a következő játékos szemrebbenés nélkül 999,90- es árcédulát akaszt a saját EEPC killerjére
-
törölt tag
nah erről beszélek
ez már valami, remélem közel lesz az eee hez és akkor lesz egy kis árverseny, mert nagyobb a moncsi, van mobil net támogatás, utóbbi több mint ígéretes. ha lenne ilyenhez magyar kiosztás is akkor kalaplengetés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr_Syrex
senior tag
Így első blikkre jobbnak tűnik, mint az Asus és jobban is néz ki.

-
Nyugdíjas
nagyúr
Ezt még én is meglesném.
És engem nem zavar a fehér
-
shteer
titán
ígéretesen hangzik, várjuk az occó kici ECS notit

de azt mondja már meg vki, h mire ez a nagy fehér-mánia? még a MAC-ek is szebbek feketében
annyira nehéz tisztántartani, esélyes a sárgulás is, optikailag nagyít...szerk: ezek szerint az ODD kimarad, helyes! de remélem raknak rá elég USB-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest