Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milaraspa
tag
Nos éppen átlaguserről írtam, nem is magamról. Nos átlagusernek sokkal több kell, mint 15 Chrome tab nyitvatartása.
Nem is akarom leírni mi tartozik bele a hétköznapi számítógép-használatba, de manapság ilyen célra, új gépként 5600X-es rendszer (az egyik) ajánlott.
A fenti példák ugye nem átlaguser igénye/gépe, hanem valami spéci használat, valami nagyon egyszerű feladat a PC-nek, mint pl. videólejátszás.
A videólejátszás igénye is változik, ma még jó az FHD, holnap a 4K stb. egyre komolyabb tömörítéssel. Akármilyen feladatot veszünk, még eldöcög, de jön egy kis extra igény, aztán letérdel a rendszer. Aztán lehet, hogy komolyabb igény keletkezik, más feladatokkal.
Ezért írtam, hogy a nagyobb processzor, kb. mai és minimum 4 magos már alapelvárás egy ma építendő, sokáig használt gép esetében. (Laptopban el sem tudnék használni 2 magosat. Az nekem már sok-sok éve is nagyon lassúnak tűnt egyszerű irodai feladatokra is.)
A felára az új és nagyobb/erősebb processzornak nem nagy, ha figyelembe vesszük az előnyeit, "szavatosságát".
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- BestBuy topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest