- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na lehet ez lesz a 12 mini utóda, ha az méltóztatik megdögleni, de egyelőre még lassulni se sikerült neki.
-
BreamHunter
tag
Na hát aztán a fél millás alja xiaomi az aztán a fincsike.
Ezerszer is inkább egy 16e mint egy bármilyen csúcs xiaomi ráadásul azok is már arany árban, de csak egy learanyozott kupac sz@r!
Azokra kellene 100%-os vámot tenni, hogy az ország közelébe se kerüljenek, ilyen árak mellett már úgyis mindegy. -
-
helixP
nagyúr
válasz
szabonagyur #51 üzenetére
Viszont sok esetben marha jól jön, amikor ne TUDSZ hátrébb lépni. És inkább legyen egy torzított kép, mint egy semilyen. Amúgy a "halszem" hatás meg egy tök látványos eszköz is lehet a fotózásban.
"A fő kamerája meg sokkal jobb a 16e-nek mint ezeknek". Nem az ven, hogy ennek pont kisebb a szenzormérete? -
joelke HU
őstag
válasz
szabonagyur #49 üzenetére
Átlag ember fejében már pedig az van, hogy minél több kamera, annál jobb. Ahogy a megapixeleknél is.
-
szabonagyur
félisten
-
-
Lehetne egy nagyon kicsivel nagyobb a kijelzője, futhatna rajta droid, a "noccs" helyett -ami azért még mindig szebb, mint a dinamikus sziget- meg lehetne a kicsivel vastagabbra csinált kávába pakolni a cuccost, mint ahogy a Sony teszi, de ezeken felül számomra perfekt.
-
Lojkus
csendes tag
Ma megnéztem élőben és tetszett. Nagyon alacsonyra le lehet vinni a fényerejét a kijelzőnek. A kamera szerintem van olyan jó mint a 13 Minimnek. A kijelző méretet szokni kéne, de az aksi idő kárpótolna. Nagy valószínűséggel ez lesz a következő mobilom.
-
spect80
senior tag
Applere kéne 25%-os vámot kiszabni, ilyen árak mellett már úgyis mindegy.
-
zaskar
senior tag
Lehet köpködni ezt a telefont, de akkor is meglesz az a felhasználói réteg, akinek meg fog felelni. Egyik kollégám éppen tegnap vett egy 16e-t a feleségének, 248-ba került Telekomnál hosszabbítással. Annyit véleményem szerint megér. Sokaknak elég az egy kamera is, csak jó képet csináljon, és az előzetes tesztekben látottak alapján nem rosszak a fotók. A MagSafe-et se használja mindenki, nekem is jó a vezetékes töltés, pedig 15 Pro-m van. Akinek más igényei vannak, más típust választ, ez ilyen egyszerű.
-
helixP
nagyúr
válasz
CoroStar86 #34 üzenetére
Ezerszer meg lett beszélve, hogy van igény, de nem elegendő. Mert akkor a gyártók gyártanának. A gyártók nem "xarnak" a profitra, ha gazdaságosan lehetne azt a kis mennyiséget gyártani, amire igény van.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Lalikiraly #35 üzenetére
100k alatt/közelében az utolsó jó méretű telók: A40, A41, A20e. Ennyi. Hiánycikk szerintem is.
-
Én az alsóbb kategóriából gondoltam, hogy nincs kisseb telefon. 100k alatt... Csak a tepsik. PL Samu A16 is már borzasztó méret.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
LosBlancosRM #29 üzenetére
Ez a "nem kell senkinek"-dolog már ezer helyen, ezerszer meg lett beszélve. Van igény a kis telefonokra, de a gyártók szerintem szándékosan xarnak erre a rétegre, szép lassan leszoktatják őket erről az igényükről. Galaxy S25: 7,2 mili vékony, de minek, ha csak 4000-es a telep. Plusz ennyi pénzért a 128 gigás, nem bővíthető tár is egy vicc, a 25W-os töltési sebességről meg ne is beszéljünk. Nem vagyok mérnök, de nem hiszem, hogy az említett dolgok megoldása technológiai lehetetlenség volna.
-
DS39
nagyúr
válasz
Fuxosbömis #6 üzenetére
+1
-
Noukoum
veterán
válasz
Lalikiraly #11 üzenetére
Tehát még adót csalva is több mint 1 havi minimálbér. De a mediánbérhez viszonyítva is siralmas a helyzet.
Hasonló méretű telefonja pont van a Samsungnak.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Lalikiraly #11 üzenetére
Nem kell senkinek/azokat a komponenseket várják, amik csak a "tepsibe" férnek bele.
-
joey04
titán
válasz
CoroStar86 #27 üzenetére
Mert nem fér bele. x200 pro mini van a legközelebb, de az is a legnagyobb ütőkártyákat bukja. kisebb a telep és nincs benne a brutál zoom kamera. plusz ha erős a soc, akkor kell a hűtés. annak is kell a hely. amit it sokan (vagyis inkább a hangos kisebbség) kérnek, az nem megvalósítható.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Lalikiraly #11 üzenetére
Néha vannak próbálkozások (Asus, Sony, stb.), de valamit mindig elba...ltáznak. Közepes SoC, gyenge kamera, silány anyaghasználat, gyér akku, de a legtöbbször csak túl vannak árazva jócskán. Én 4-5 évig vártam a Xiaomi MI9 SE méretbeli méltó utódjára, végül feladtam és vettem egy kínai "csúcstepsit". Szerencsére könnyebben megszoktam, mint gondoltam volna.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
FireKeeper #4 üzenetére
Mondjuk azok közül, akik az ökoszisztémát dobják be állandóan Jolly Jokernek, a legtöbb esetben semmilyen ökoszisztémával nem rendelkeznek, de hát mindig jól hangzik...
Nem Rád vonatkozik persze.
-
joey04
titán
válasz
Plazmacucci #21 üzenetére
450k
-
Lesz belőle 500 gigás?
-
helixP
nagyúr
válasz
FireKeeper #4 üzenetére
Akkor vegyen egy 15-öst, 14-est, jobb value for money.
-
Buley
újonc
Ez egy jó telefon. Számomra az lenne ha tavaly nem jött volna egy visszautasíthatatlan ajánlat és nem cseréltem volna a 13 minit 13-ra.
Először a legzavaróbb hiányosság számomra is a magsafe gyűrű hiánya volt. De úgy is tokban tartanám és ha már tokot veszek, mágnessel rendelkezőt vennék. A 7,5 W Qi töltés meg számomra elég lenne. Ezzel a technológiával úgy is csak itthon, és úgy is csak éjszaka töltöm a jelenlegit is. Magsafe rögzítés nálam egyelőre csak az autós tartó miatt lényeg. -
deltaa97
tag
válasz
FireKeeper #4 üzenetére
Részben igazad van, de szerintem aki csak ennyire basic dolgokra használja a telefont, bőven sokallni fogja a 250-300k-s árat.
-
joelke HU
őstag
válasz
Lalikiraly #11 üzenetére
Samsung sem lépi meg? S22, S23, S24, S25... Pixel 7, 7a, 8, 8a, 9, 9 pro... Xiaomi 12, 13, 14, 15... 6,4" alatti mind.
-
joelke HU
őstag
válasz
FireKeeper #4 üzenetére
Mondjuk a magyar piacon simán lehet venni még szolgáltatótól 11-t is. A többiről ne is beszéljünk. Átlag Rózsika bemegy ott a hasonló dizájnú iPhone 12-13
-14 amin két kamera van és főleg az első félárban, akkor szerinted melyiket veszi le a polcról? Nálunk még az AI sem menti meg.
Nem rossz, de a régi modellek szerintem még kannibálizálják. Mellesleg én aki egy 3/64 GB-os SE2-t használok és különbséget tudok tenni A és B modell között sem rohanok érte. Nekem még a 12 új ára is sok.
Majd ha 100 alá beesik, akkor elgondolkodom, hogy dobom a mostanit, de 300k-t kb semmilyen telefonért. -
Solten
őstag
Ez a hatalmas, kepernyore maszo noccs, tovabbra is idetlen.
-
-
Noukoum
veterán
válasz
Bareszotron #8 üzenetére
Nem az Európai Unió legszegényebb fogyasztóinak szánják.
-
Felesbandi
senior tag
Elnezve a mostani iPhone arakat attol tartok, hogy a 17-es szeriaval megemelkedik a sima 17 es a 17 Pro ara es a 16e arazasa ennek az elokeszitese. De ne legyen igazam.
-
Bareszotron
kezdő
válasz
FireKeeper #4 üzenetére
"egy tök jó mindennapos telefon."
Az nem ilyen árban van
-
janeszgol
félisten
Van helye a piacon a 16e-nek.
-
Fuxosbömis
tag
Kivételesen egyetértek a kommenttársammal.
A noccs borzasztó, de a kapszula (DI) borzasztóbb.
-
joey04
titán
igazán Dinamikus Szigetre cserélhették volna.
Az egyetlen jó tulajdonsága, hogy nincs DI.
-
FireKeeper
nagyúr
ez egy ideális daily driver akinek a telefon csak e-mailre, netezésre, social mediára, zenehallgatásra, egy-egy kósza fotó elkészítésére kell, és nem érdekli mennyi ram, milyen és hány kamera van benne. az ára persze rázós, főleg a csóró magyar pénztárcának, de ha hosszávesszük hogy milyen SW supportot és ökoszisztémát kapsz cserébe, sztem teljesen vállalható.
mondom ezt úgy hogy nem bírom az apple-t és magamnak nem vennék iphonet, de szerintem ez egy tök jó mindennapos telefon.
-
perge666
veterán
Ilyen áron inkább nyúzom tovább a 13 minit,hátha 2-3 év múlva mégiscsak kiadnak egy újabb mini szériát.
-
helixP
nagyúr
A céges telefonok új generációja.
De azon kívül kinek...?
Mért...?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem az MWC-n mutatkozott be, de sikerült ott kézbe fogni a mostani legolcsóbb iPhone-t.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest