Hirdetés
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
4cm vastag varázsszivacsot rendelt már valaki? [link]
-
kirkri
addikt
válasz
HUNgaroczel #49132 üzenetére
Én Bluedio N2-t vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve. A Bluedio Q5-ön is gondolkodtam, de végül maradtam az N2-nél.
-
kirkri
addikt
válasz
huliganboy #47705 üzenetére
Jó minőségű és nekünk a mérettel sem volt probléma.
-
kirkri
addikt
válasz
huliganboy #47700 üzenetére
Én már háromszor is rendeltem a fiamnak, de minden eladó felszívódik pár üzlet után, mivel ezek utánzatok és nem szabadna árulni az Alin (sem).
-
kirkri
addikt
válasz
Saccco #47372 üzenetére
Tronsmart kábelt nem ajánlom.
Két szettet rendeltem belőle, (egy aranyozott csatlakozósat és egy simát) és mindkét szettben volt egy-egy hibás kábel. Az egyiket nem lehet bedigni a készülékbe, mert a csatiban belül van egy öntéshiba, a másik kábel pedig csak adatkábelként működik, töltőbe dugva nem.
-
kirkri
addikt
Ha nem óvodásokról lenne szó, akkor azt mondanám én is amit DJGABI fórumtárs, tehát Syma X5C-1 és klónjai tökéletes lenne. De nem tudom mennyire szabad egy óvodásnak odaadni egy ilyen gépet.
Ennek a korcsoportnak talán egy mini gép a megfelelő. Azonban arra számítani kell, hogy egy mini-t a legkisebb szellő is elvihet. Ha mini-t vennél, akkor a fentebb linkelt H8 mini tökéletes.
De ez inkább már a drón topikba való, bár kétségtelen, hogy ott már általában a komolyabb gépekről esik szó. -
kirkri
addikt
válasz
zoltan6 #46387 üzenetére
Lehet, hogy nálad is öntési hibás a kábel.
Nekem 1 volt hibás az 5 kábelből. Megreklamáltam, ma válaszoltak, hogy a következő Geekbuying rendelésemhez küldenek ingyen egy új 5-ös csomagot.
Én rendeltem arany csatlakozósat is, azok tökéletesek. -
kirkri
addikt
válasz
PainKiller13 #46220 üzenetére
Nekem megjött pénteken.
És a kicsit drágább is, az aranyozott véggel, amit egy héttel korábban rendeltem.A 6.69 dollárosban egy kábel selejt volt, megreklamáltam és a következő rendelésben küldenek újat.
Ebből a szövegből nekem az jön le, hogy egy komplett 6db-os csomagot küldenek újat, nem csak az egy hibás példányt."May we add a new item 353246 to your next purchase for free?"
-
kirkri
addikt
válasz
havri1 #45975 üzenetére
Nem a hajlott érintkező a probléma, azt valószínűleg én hajtottam el a csatlakozóval, amikor nem akart belemenni. A probléma a fehér színű műanyag gombócok (öntéshiba) a tüskék mögött.
Ettől eltekintve egyébként minőségi hatást kelt a kábel, szóval emiatt az egy hibás példány miatt nem mondanám, hogy vacak minőségű termékek a Tronsmart kábelek/töltők. -
kirkri
addikt
válasz
Freddycom #45697 üzenetére
Ennyire azért nem egyértelműen volt szívás a játék.
Én a két loginunkkal összeszedtem a két tojásos játékon hét darab 5 dolláros kuponra elegendő pontot. (Az első napokban még bőségesen adta a 80 pontokat egy-egy kör során, illetve a mobilos alkalmazással is össze lehetett szedi könnyen naponta a 240 pontot.)(#45698) ZS3NI: Sok mindent nem tudsz visszakeresni, mert csak én írtam rá. Ha találsz valami jót, akkor add meg a linket kérlek. Bár a vám/ÁFA miatt talán jobban megéri külön rendelni, mert egy komolyabb rendszer tutira fennakad.
Én NAS helyett céleszközben gondolkodom (network recorder) A padláson elférnek a kábelek, így lehet, hogy én maradok a vezetékesnél, mert most van külső wifi kamerám, ami időnként eldobja a wifi-t.
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
válasz
#92888064 #45602 üzenetére
Nem fogadja el csak 10 dollár felett.
Vedd EU raktárból, úgy 1 dollárral drágább és fel tudod használni az 5 dolláros kupont. Vagy ha van olyan telefonod ami QC-s, akkor vedd ezt a változatot. -
kirkri
addikt
válasz
Sianis #45476 üzenetére
Dehogyis. Erről van szó. Egészen pontosan erről.
Egyébként többen is vettek ilyen lámpát. -
kirkri
addikt
Ez a mai napra szánt tojás a táblázat szerint piros kellene legyen, a valóságban kék.
-
kirkri
addikt
válasz
cris78 #45466 üzenetére
Ez most jobban hoz a konyhára, mint a tojáskeresős játék.
0-1000 "tojáspont" között 30 felhasználható pontot ad.
1001-2000 között 50-et
2000 felett 80-at és esélyt a lottery-n.Mindkét loginnal 2000 felett kaptam el körönként, így 2x240 ponttal gazdagodtam, de a lottón hatból semmi.
-
kirkri
addikt
válasz
maestro87 #45393 üzenetére
Én egyesével adom hozzá, de sajnos így is belefutottam.
Így a mai nap lett egy csomó záptojásom. A nejem loginjával ugyanúgy megyek sorba, azzal az összeset elfogadta azok közül, amit a saját login-ommal elutasított.Viszont ma 6 Ooops lett az eredmény. Úgy látom a nyertesek listájából, hogy a pontokat szépen kiszedték és már csak kuponokat lehet nyerni. Végiggondolhatták, hogy nem buli a sok ponttal megszórni a népet, mert sokkal tovább elállnak a pontok, mint a 2, 3 dolláros kuponok, amik március végén lejárnak. Addig meg úgyis megemelték az árakat, szóval nincs rajta bukta nekik.
Igazából nem is háboroghatunk, mert ez egyéni játéknak lett kitalálva, nem ilyen szervezett tojásmaffiának,mint amit sikerült összehoznunk. -
kirkri
addikt
Gyanítom, hogy a tojásos játékban elkezdtek csalni.
Az elejétől kezdve a táblázat szerint haladok.
A mai napon az első körben két tojást nem fogadott el a táblázatból, a második körben 3-at, az utolsóból négyet. Mindet engedte hozzáadni a wishlist-hez, tehát nem volt dupla, csak nem színeződött ki a tojástartóban.Mivel senki nem írta be ma, hogy ilyen probléma lenne a tojásokkal, így erős a gyanú, hogy csalnak.
Az első két körben semmit nem nyertem, az utolsónál pedig inkább nem is pótoltam már a hiányzókat.
-
kirkri
addikt
válasz
Minstrel #45130 üzenetére
Az ODB-hez adott CD-re vannak rákattanva, a kamerákhoz adott CD nem izgatja őket.
(#45132) choco01: Egyszerű a megoldás, előre le kell tisztázni az eladóval, hogy ne küldjön szoftvert a termékkel. Ezt érdemes beírni a rendelésnél is megjegyzésbe, ez később bizonyítja, hogy az illegális szoftvert nem kérted, ha mégis berakná a csomagba az eladó.
-
kirkri
addikt
válasz
Gyb001 #45084 üzenetére
Én most tervezek összehozni egy rendszert.
Riasztóm van, így csak a kamerarendszer a feladat.
Úgy gondoltam, hogy két külső kamerát veszek (egy beltérim már van), egyelőre ez a kiszemelt, vagy esetleg a wifi-s változata. Illetve mellé egy HDD fogadására alkalmas network recorder. Ha nem lenne elég a kamerák infrája a normális éjszakai képhez, akkor esetleg ki lehet egészíteni egy külön infra lámpával. -
kirkri
addikt
Fenét eredeti.
Ébresztő van emberek, csodák nincsenek! Lehet, hogy nagyon jó minőségű másolat, de azt ne mondjuk, hogy eredeti. Egy eredeti ár töredékébe kerülő termékről elhinni, hogy eredeti, az nagy naivság. Főleg mivel tisztában van vele mindenki, hogy Kínában akkora iparág épült a másolatok készítésére, hogy egy-egy itthoni kisváros méretű területen gyártják a klónokat, legyen szó elektronikai cuccokról, ruhákról, vagy akár gyógyszerekről.A főnököm egy évig egy multinacionális cég kínai leányvállalatánál dolgozott vezető beosztásban. Egyszer elvitték egy nívós öltönyöket árusító üzletbe. Kíváncsiságból megkérdezte, hogy az üzletben kirakott híresebb öltönymárka rá igazítva mennyibe kerülne és mikorra készülne el? Az itthoni ár negyedébe került volna és este már mehet érte. Még a monogramját is bevarrják neki ugyanoda ahol az eredetin is van. Azt mondta, hihetetlenül jó anyaguk volt az öltönyöknek, szóval a minőségre is adtak. Aztán a helyi kollégák felvilágosították, hogy a ruhaszalon mögött van egy sok embert foglalkoztató varroda, nagyüzemben készítik a klónokat. És ez nem a bazársori ruhaszalon volt, hanem egy nagyon felkapott üzlet.
-
kirkri
addikt
válasz
Mr.Csizmás #44526 üzenetére
Annyival pontosítanék, hogy 7 órakor van magyar idő szerint forduló.
-
kirkri
addikt
A tojásos táblázatban a mára ütemezett 7/2/lila tojás (U3 cella) ugyan az oldalon lilaként látszik, de sárgának számítja be. Érdemes lenne kicserélni, hogy ne csússzon el a lista.
-
kirkri
addikt
válasz
maestro87 #44365 üzenetére
A 3/1-es zöld tojás találat direkt nem lett kicserélve?
Így folyamatosan el van csúszva a zöld szín eggyel. Délelőtt vettem a fáradtságot és szinkronba hoztam a listáddal atojásaimattalálataimat, hogy ne kelljen mazsolázni, hogy mi van meg, csak simán nyomni kelljen. De ez az egy el van csúszva, mivel a 3/1/Z link alatt lévő termék nem tojásos.
-
kirkri
addikt
válasz
dajkapeter #44073 üzenetére
Minden Banggood-os játéknál, SnapUp-nál feljön ez a téma és a vége ugyanaz lesz, hogy ez a topik már nagyon régen nem az eBay-es dolgokról szól.
Egyetértek krisztianAMG fórumtárssal, hogy a hasonló "topik idegen" hozzászólásoktól pörög a topik.
Ez a topik az OFF topik kategóriában van, így számít rá az ember, hogy sok felesleges hozzászólás van benne. Nagyon gyorsan át lehet futni akár 1-200 hozzászólást is, ha nem érdekel a téma, szóval nem igazán értem az ilyen jellegű méltatlankodó hozzászólásokat.
-
kirkri
addikt
Banggood tojásos tapasztalat.
Nem cserélgetik a tojásokat a termékeknél. Aminél tegnap ott volt a tojás, annál ma is ott van ugyanaz a tojás. Ergo naponta 3x5 új tojást kell taláni, ami még eddig nem volt.
Egy nap csak a 3x5 tojást érdemes berakni a kedvencek közé.
Ha többet raksz be, akkor a következő napon automatikusan nem rakja be az előző napi felesleget.A tegnap linkeltekhez még hiányzik egy sárga, hogy meglegyen a mai első kör.
-
kirkri
addikt
válasz
CoolBoy323 #44008 üzenetére
Ha nem is 84%, de biztosan jó áron van a négy portos Tronsmart, mivel a Banggood-on is kapható, dupla ennyiért.
-
kirkri
addikt
válasz
kirkri #43928 üzenetére
Végignyomtam a másodlagos profilommal is és arra a következtetésre jutottam, hogy a napi 3 kör után hiába teszel bele, az már nem fog megjelenni.
Gondolom holnap más tojások lesznek, így a mai megmaradt tojások már nem lesznek használhatóak.
Facebook megosztás nélkül a másodlagos profilomnál nekem sem működött a tojásos játék, szürkék maradtak a tojások.
(#43931) krisztianAMG: Én is így csináltam, és kiszíneződtek a korábban szürke tojások.
-
kirkri
addikt
válasz
kirkri #43921 üzenetére
Egy dolog viszont nem teljesen világos.
3 kört lejátszottam, tehát 15 tojást használtam fel. Ezáltal lennie kellene még két tojásnak a tartóban, ha lkristóf által összegyűjtött 17 darabbal számolunk. De most nincs egy darab sem.
(#43927) dugesz77: Én csak a kamun osztottam meg, a pontot is megkaptam és a tojások is működnek.
-
-
kirkri
addikt
Most készülök minőségi QC. 2.0 autós töltőt venni, eredetileg két portosra gondoltam, de ez szerintem kihagyhatatlan áron van.
-
kirkri
addikt
válasz
andrisbandi #43015 üzenetére
Akkor ez egy költséges support volt.
Imádkozz, hogy ne hívjanak újra. -
kirkri
addikt
válasz
MenőManó03 #42974 üzenetére
Jó hozzá a Tronsmart is. Én ma reggel vettem egy 6-os csomagot, mert hasznosabb számomra ez a leosztás.
Én most QC-s autós töltőben gondolkodom, ott viszont találtam olcsóbban Aukey töltőt, ami szerintem ugyanaz, mint a Tronsmart. (Most úgy tűnik nincs közte csak bő egy dollár különbség, pár napja még több volt.)
-
kirkri
addikt
válasz
Ciccuka #41406 üzenetére
Tegnap délután írtam, hogy a három felfordítós lehetőség nem akar összejönni, de helyette kaptam 100 pontot. Ezt olvasva megkérdezted htc07 fórumtársat, hogy merre van ez a 100 pontos megosztás (hozzátenném, hogy htc07 nem is írt ilyenről, én említettem). Ezután próbáltam segíteni, hogy megtaláld, majd maestro87 fórumtárs adott egy direket linket hozzá. Ezek után megírod, hogy merre találom?
-
kirkri
addikt
Két napon keresztül nulla pontokat kaptam a kaparós játékon a Banggoodon, de ma megjött a szerencsém.
A három kaparós és a három felfordítós játékon összesen 205 pontot és egy 5%-os kupont sikerült összeszednem. Így újra megvan egy 5USD-s kuponra a pontom.(#41393) Outlander: Gondolom a címkéből gondolta, nem abból, hogy össze volt gumizva.
-
kirkri
addikt
válasz
maestro87 #41386 üzenetére
Így van, ugyanaz a link.
Mivel nem találta meg, ezért írtam, hogy miként talál oda. Kétségtelen, hogy a te direkt linked egyszerűbb, ha hamarabb megadtad volna neki, akkor nem irkált volna feleslegesen annyi hozzászólást.
Vagy te is tagja vagy a szívassuk Ciccuka fórumtársat mozgalomnak? -
kirkri
addikt
válasz
Ciccuka #41354 üzenetére
Amikor a felfordítós játékban akarsz másodikak fordítani, akkor dobja ki azt az ablakot, ahol az szerepel, hogy oszd meg a Facebookon a 2. és 3. fordításért. Ezen az ablakban felül kékkel van a Facebook szöveg, alatta három téglalapban vannak egyéb linkek. Az első ami kell neked (100 pontot ad), hogy a Valentin napos akcióikat akarod megosztani, a második és harmadik téglalapban pedig EU direct és USA direct feliratok vannak.
Ha nem találkoztál ezzel a felugró ablakkal, akkor teljesen értelmetlen számodra amit írtam, de ha láttad a felugró ablakot, akkor fogod érteni.
Szerk.: Kitöröltem a cookie-kat és újra feljött, csak most a kék FB felirat nincs a tetején.
Szóval a felsőre kell nyomi a 100 pontért. -
kirkri
addikt
Holnap akartam Banggood raktárból rendelni egy quadcoptert, erre 2 hétre zárva vannak. [link]
-
kirkri
addikt
Reggel jött az értesítő a Banggoodtól, hogy elérhető a BlitzWolf QuickCharge töltő. És elfogadta rá a 10/5 dolláros kupont is, szóval 5.49 dollárért nagyon jó vétel volt.
-
kirkri
addikt
válasz
havri1 #38813 üzenetére
Én is kerestem egy időben, mert esténként az én feladatom a gyerekek ceruzájának hegyezése, de az értékelések alapján nem találtam best buy példányt. (Pontosabban igen, de az olyan drága volt, hogy annyiért itthon is lett volna jó.) Tehát, összességében ajánlod ezt a helyezőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest