Új hozzászólás Aktív témák
-
Uckz
tag
általában azokban a tws-ekben amivel telefonálni is lehet 3 mikrofon van (nem tudom, hogy konkrétan ebben is), egy ami "lefelé" néz, a szájból jövő hangot felvenni, egy belül, ami a "belső" hangot veszi fel, és egy 3. ami az atmoszférát figyeli és szűri ki, hogy csak a hangod maradjon benn
-
btprg
senior tag
Nem értem ezekben, hogy a manóba lehet ezzel telefonálni. Ha a fülünknél van ez az izé, akkor a szánktól nem is nagyon lehetne messzebb, ha nem néma csönd van akkor mit vesz a beszédünkből? Vagy a fejünk hangvezetése alapján veszi a beszédet, nem a levegőből?
#3:
A fizikát nem lehet teljesen megerőszakolni... Amiket felsoroltál hogy kéne, az autóra lefordítva kb. ez lenne: legyen kicsi hogy elférjen mindenhol, nagy, hogy beleférjen mindent, termelje a benzint meg a villanyt, legyen végtelenül nagy gyorsulása és max. sebességgel falnak menve is sértetlenül szálljak ki belőle"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
trance89
őstag
Kb fél éve vettem aliról egy Tronsmart Spunky Beat nevű jóságot, eléggé hasonló kialakítás de nekem nagyon nem jött be ez a borsó forma. Valami kegyetlenül kényelmetlen, a hangzása pedig szintén eléggé gyenge pedig agyon volt dícsérve ez a típus
A napokban szereztem egy bontott de nem használt Anker Soundcore Liberty Air 2-őt 42 euróért szállítással, ég és föld a különbség. Mondjuk ha az új árukat nézem nem is 1 kategória a kettő. Nagyon szépen szól és egyáltalán nem kényelmetlen, bátran ajánlom bárkinek aki minőségi fülest keres[ Szerkesztve ]
-
Kawauso
aktív tag
18eFt-ért vettem a brit Amazon-ról. Abszolút meg vagyok vele elégedve. Ennyiért ajándék.
-
RetepNyaraB
veterán
Nah, a marketing video mindenesetre jó kis öngól; a nyeszlett kiscsajt elfújja az ellenszél, vagy fennakad az ajtófélfában, ha begyömöszöli ezt a Godzillát a fülébe. Instant off és az öszes többi szemeteskuka méretű hulladék is, a dísz aptx-szel
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
peti85
senior tag
Én Soundpeats TruAir2-t vettem. Ez nem agybadugós, ami nekem szempont volt, mert egyszerűen nem jó az in-ear a fülembe. Teszteket olvasva kifejezetten ajánlott és én sem csalódtam. $35 volt a gyártó Aliexpress webshopjából, még júli. 1. előtt nem jött rá semmi plusz teher.
Beszélgetési hangminőség kiváló. Másik oldalon nem is tűnt fel hogy nem telefonon beszélgetünk. A zenei teljesítménye is teljesen rendben van. Ezen az árszinten meg kiemelkedő. (Egyes tesztek jobb hangúnak írták le mint az Apple Airpods). AptX-et tud.
Üzemidő 4-5 óra, plusz a tartó még 4x feltölti. Nagyon stabilan ül a fülben, én biciklizéshez használom (ezért is fontos volt, hogy némi zaj beszűrődjön, ne legyen in-ear). Nem tudtam úgy rázni a fejemet, hogy kiessen belőle. Rendeltem egy szilikon nyakpántot is, mert féltem hogy majd elhagyom rázós utakon, de azt nem is használom. Nagyon kényelmes is.[ Szerkesztve ]
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
bencze
senior tag
Lehet nem rossz, kicsit fáj az az ár, mindig félek elhagyok egyet akkor cumi. Haver vett Jabra 75t activet, az sem kifejezett olcsó, kiderült nem működik a futó órájával mert megszakad a bluetooth ha az óra bal karon van és a vevő a jobb fülben. Az ember azt gondolná ilyen csak 20 euró alatti árkategóriában van.
Ez a fülakasztós olyan szempontból tetszik, hogy megbízom, hogy nem hull el. Elteszem a tippet, köszi.@#5novinyul
Boldot érted ezen? prot nem látok, van bold, meg air.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
Áhh végtelen sok ilyen van az a baj és nem bírom mindet megvenni. A pár amit kipróbáltam mind, egytől egyig küszködött azzal, hogy beszélni tudjak rajta kint. A legkisebb szellő érthetetlenné teszi a beszélgetőpartnerek szerint. Kételkedem, hogy van jó, persze van amire azt mondják, hogy 100-200-300 euróért jó, de bakker annyi pénzem nincs kísérletezni.
Valahogy haragszom az egész kategóriára, van rengeteg cucc, de olyan ami alkalmas legyen beszélni, lehessen valamennyire rajta zenét hallgatni, legyen egy kis eső- vagy iaazdságvédelme esetleg ne essen ki a fülemből futáskor, nem tudom létezik-e de hajlok arra, hogy nem... mint az alsókategóriás android telefonok 8 éve. Léteztek, olcsók is voltak, elméletileg használhatók is, gyakorlatban meg nem.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
moleculez
veterán
"felteljenek"
Esetleg megteljenek? Elérhetővé váljon?Tipikus eBayes / Amazonos cucc, rengeteg néven kapni hasonlót. Hallgatható minősége van egy ideje szinte mindnek.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
postásbazsi
csendes tag
Azt hol lehet megnézni, hogy mekkora bitrátával megy a bt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az AptX és az IPX7-es védelem kettőse az EarFun legújabb fülesébe, ráadásul viszonylag visszafogott lett a hivatalos árazás is.