- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én értem hogy mit akar, és szerintem igaza van.
Ha a technológiai haladásra messiásként tekintünk, és kritika nélkül beszopunk mindent akkor annak csúnya vége is lehet. Mert biztos van jó oldala is a facebooknak, de azért a célzott csoportok mozgosításával csak meg tudta nyerni a brexites szavazást, és trumpot is székbe segítette, ugyanígy tök szuperek az új nvidia rtx vga-k, de mit érsz vele ha már államilag , és nagy cégek, meg befektetési alapok által támogatott bányászfarmok felvásárolják az egészet a gyárkapuba. ( Mert a hatalom és a profit ugye minden és mindenki felett áll ) Persze megveheted ötszörös áron a scalperektől. És itt érünk oda hogy a kolléga úgy gondolja hogy neki nem ér sokat a ddr5-öt ha az mondjuk olyan szerverekbe kerül amiken épp a tik-tok vagy valami épp aktuális trendi akármi rohasztja a fiatalság agyát.
De messzire vezet ez egész, és abban igazad van hogy szorosan mégse kapcsolódik a cikkhez( Szóval nyugodtan törölhető ez a komment is, és bocs ezért a sok felesleges betűért.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest