- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #28 üzenetére
Terveztem már elég terméket ahhoz, hogy tudjam, mennyivel kerül többe egy ennyivel megváltoztatott műanyag lófasz, mennyivel bonyolultabb összerakni, mennyivel költségesebb az egész folyamat. És ha ezt a fejlesztést a beszállító lépné me,g nem a matricázó, akkor lehet fele ennyibe sem kerülne, mert méretgazdaságosabb lenne az egész.
-
nexplo
őstag
válasz
RetepNyaraB #26 üzenetére
Értem én és tudom hogy a gyártók 1 centért +b a rokonaikat is. Csak ugye most a hűtés láttán felmerült egy két gondolat amit itt vitattunk meg. Nekem pl van egy nem olcsó komplett cpu vízhűtésem ami gyárilag Noctua iPPC 2000 PWM 120mm ventikkel van szerelve. Nem egy gagyi gyártó terméke nem egy gagyi beszállítóval karöltve mégis a ventik szinte "klasszik" ventik. Semmi extra "fícsőr" nincs rajta. Ránézésre egyszerű darabok, az már más kérdés hogy súlyra és kézbe véve látszik hogy egy ilyen venti egy másik komplett hűtés árába kerül. Érdekes dolgok ezek és ilyenkor jó ezt itt megvitatni ami témába vág
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Ha teszem azt az összes lapát össze lenne kötve egy csőszerű elemmel, annak a költsége pont 0,2€/db. Ha kétoldalú csapágyazást nézünk, akkor annak a költsége maximum szintén 0,2€/db.
-
nexplo
őstag
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Amikor kb 1misi egy ilyen kártya akkor szerintem nem ezeken az apróságokon múlna a többlet ár
-
nexplo
őstag
válasz
RetepNyaraB #21 üzenetére
Ez igaz. Bar legtobb esetben inkabb koppintjak masokrol ha nincs valami levedve. Annyi fele venti van hogy ember legyen a talpan aki meg tudja mondani melyik mire jo. Jart nalam sok videokari es mindnel van valami extra "ficsor" ventiknel. Vagy a lapat alakja, vagy ezek a specka elek, vagy a ventik osszekotese , vagy a venti fogasi iranya es meg sorolhatnam. Minden gyarto rajott a maga legjobb megoldasara ami szerinte a legjobb. Ezert vagyok kicsit szkeptikus mar az ujdonsagoknal :)
-
fatpingvin
addikt
válasz
RetepNyaraB #7 üzenetére
ezek a belépő élen vannak...
-
nexplo
őstag
válasz
RetepNyaraB #7 üzenetére
Ertem en de erdekes modon valamiert nem terjedt el ez a megoldas. Egy rakas dologban van venti de megis meg ritkasagnak szamit :) Szerintem is Kinai csoda lehet de varjuk meg egy szaki valaszat is.
-
fanti
addikt
válasz
RetepNyaraB #7 üzenetére
"a direkt CU kialakítás"
Furcsa, mert azt hittem eddig, hogy az az übertuti kapcsolat, ha a hőcsövek direktben kontaktolnak az IHS-el, de közben meg sok helyen azt írják, hogy ez semmivel sem jobb mint az, ha egy rézblokk kontaktol amin a hőcsövek áthaladnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest