- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Nem rossz telefon az a gyengeségei ellenére sem, gondolok itt a kijelzőre. Bár amikor egymás mellé raktam a XR-t meg a XS-t normális távolságból igazán láttam különbséget. Gondolom azért mondják hogy jó az ár/érték aránya, mert ugyanazt a hardvert kapod meg, mint az XS-ben. Ha a X-ek közül kellene most választani szerintem én is XR-t vennék, mert nekem inkább a vas a lényeg, ami a telefonban van. Anno ezért is vettem inkább SE-t, mert ugyanaz a hardver van benne, mint a 6S-ben és olcsóbb volt lényegesen. Nekem meg fontosabb az, hogy jól menjen a rendszer, mint mondjuk a 3D Touch meg a sok MP-s selfie kamera, amivel ugyanazt a zajos sz@rt csinálod meg, mint ami az SE-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest