- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Szerintem igazi kultusza PC-n van ennek a stilusnak..és szerintem a DS fejlesztői is így gondolják, éppen ezért PC-től várják az eladások javát..legalábbis én így gondolom..
És ugye ha egyidőben jelenik meg a Dio-val akkor a PC-s eladások jó részét el is felejthetik.Én már nagyon várom mindkét játékot de egy percig sem gondolkodnék hogy melyiket vegyem meg ha egyszerre jönne ki a 2..épp ezért ne is jöjjön egyszerre
-
Sirandrish
legenda
Igen de a Blizz azt nem érezné meg és pont azért nem mert a Dio meg PC only..
Szóval a Blizz magasan szarik rá hogy melyik játékból mennyi fogy a konzolokra mivel ő nem fejleszt oda..Ergo ettől függetlenül még a Diablo jönne ki győztesen mivel a konzolos eladások a Dio-t nem befolyásolják a DS-t PC-n meg tuti kevesebben vennék meg mint a Diot.
-
Razuel
aktív tag
Konzolon kevés a hack'n slash?
Csak egy párat akkor: darksider, dantes inferno, bayonetta, dmc, gow.. Igaz ezek nem olyan tipikus rpg játékok de attól még hack'n slash. Az viszont tény, hogy sokan venni fogják ezt konzolra..Egyébként nekem legalább annyira várós mint a dio3. Jó lesz, jó lesz csak jöjjön már!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest