- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koley
tag
Már nagyon várom, bár nekem nincs konzolom, de elvileg egy haver hamarosan beruház egy xbox360-ra, ha tetszik talán még én is veszek egyet
-
nightmare13
őstag
válasz
wednesday #10 üzenetére
Azt hiszem elbeszéltünk egymás mellett ^^ Én úgy gondoltam, hogy azért nem rendelem elő, mert nem tudom, milyen lesz, a demot majd természetesen megnézem, de amikor az akció volt, akkor még nem volt szó arról, hogy lesz demo is. Amúgy azon se lepődnék meg, hogy jó mai gyakorlathoz híven a játék után jönne ki pc-re a demo XD
-
dilipok
veterán
válasz
nightmare13 #8 üzenetére
en bevallaltam
majd meglatjuk jo dontes volt-e
-
wednesday
őstag
válasz
nightmare13 #5 üzenetére
Most az az 1 hét eltéréstől nem kell elkeseredni.
PS3 se kapja meg előbb.
Valamivel ki kell szolgálni a Live előfizetőket. -
nofi
addikt
Ennek nagyon örülök. Kíváncsi vagyok az irányításra, mert ha a Torchlight féle rendszert kapjuk konzolra akkor egy percig sem kérdés, hogy inkább a TV előtt játszom. Ehhez pont kapóra jön a demo, utána már "csak" a játék sztorija és szavatossága a nagy kérdés, de bízom a mielőbbi review-kban. Hiába, válogatós vagyok, hiába szerettem a korábbi DS-eket.
-
nightmare13
őstag
Igen, tudom, de nem akartam ezt előrendelni, pont amiatt, hogy számomra bizonytalan, hogy inkább hack and slash lesz, vagy inkább megmarad neki az az enyhén árnyalt rpg vonala.
Amúgy az előző hozzászólásomban nem leszólom a konzolokat, eszem ágában sincs, hiszen megvan annak is az előnyös tulajdonsága, én csak azokat a fejlesztőket, meg kiadókat nem szeretem, akik konzolszintű/konzolátiratos játékokan adnak ki PC-re, sokszor nagyon gyatra minőségben!
-
dilipok
veterán
válasz
nightmare13 #5 üzenetére
steamen elorendelesnel ingyen megkaptad az elso es a masodik reszt
-
FefeeX
veterán
Kíváncsi vagyok, milyen lesz ez konzolon... Minden esetre hamarosan meg is tudom...
Amúgy nálam is hasonló volt a dolog, mint a korábban szóló kollégánál, tizenpár óra játék után az unalomba fulladt mindkét előd... -
nightmare13
őstag
Hát én is elszomorodtam nagyon, hogy Boxra hozzák előbb a demót, pedig ez eddig PC exkluzív játék volt
Ha tehetném, megvenném mind az egyet, mind a kettőt, de kb amazonon, e-bayen lehet kapni használtan, gyakran nem is olcsón.
Remélem a játékélményt nem fogja elrontani az, hogy butítani kellett konzolhoz (ergo a felszerelés határozza meg, hgoy most akkor warrior, vagy mage, archer, stb vagy), a régiben sokszor át kellett gondolni, hogy hogyan is támadj meg egy bosst, mert egy rossz döntés miatt lehetett töltögetni a mentéseket... -
GoldenJ
tag
helyes. Legalább jogtisztán ki tudjuk próbálni a játékot.
-
Nehogy egy ős PC játékot megkapjunk előbb....
-
Angel1981
veterán
Anno nagy lelkesedéssel vettettem bele magamat mind az 1-be, mind a 2-be, de mindkét esetben a játék kétharmadánál unalomba fulladt a dolog...
Remélem, ennél nem így lesz... -
Ateszzero
őstag
Még jó hogy vettem egy xbox-ot. Ilyenkor szerencsésnek érzem magam, és okosnak.
Kíváncsi vagyok már nagyon hogy milyen lesz. Eddigi videók alapján nálam kimagaslik. Remélem addig végigjátszom a Witcher 2-őt. Nem szeretek több játékkal párhuzamosan játszani, legalábbis ha jó a story-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest