- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz
wednesday #10 üzenetére
Azt hiszem elbeszéltünk egymás mellett ^^ Én úgy gondoltam, hogy azért nem rendelem elő, mert nem tudom, milyen lesz, a demot majd természetesen megnézem, de amikor az akció volt, akkor még nem volt szó arról, hogy lesz demo is. Amúgy azon se lepődnék meg, hogy jó mai gyakorlathoz híven a játék után jönne ki pc-re a demo XD
-
nightmare13
őstag
Igen, tudom, de nem akartam ezt előrendelni, pont amiatt, hogy számomra bizonytalan, hogy inkább hack and slash lesz, vagy inkább megmarad neki az az enyhén árnyalt rpg vonala.
Amúgy az előző hozzászólásomban nem leszólom a konzolokat, eszem ágában sincs, hiszen megvan annak is az előnyös tulajdonsága, én csak azokat a fejlesztőket, meg kiadókat nem szeretem, akik konzolszintű/konzolátiratos játékokan adnak ki PC-re, sokszor nagyon gyatra minőségben!
-
nightmare13
őstag
Hát én is elszomorodtam nagyon, hogy Boxra hozzák előbb a demót, pedig ez eddig PC exkluzív játék volt
Ha tehetném, megvenném mind az egyet, mind a kettőt, de kb amazonon, e-bayen lehet kapni használtan, gyakran nem is olcsón.
Remélem a játékélményt nem fogja elrontani az, hogy butítani kellett konzolhoz (ergo a felszerelés határozza meg, hgoy most akkor warrior, vagy mage, archer, stb vagy), a régiben sokszor át kellett gondolni, hogy hogyan is támadj meg egy bosst, mert egy rossz döntés miatt lehetett töltögetni a mentéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest