- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Miért nem csinálnak valami olyan játékot mint az NFS:MW,vagy a Midnight Club Los Angeles?

-
Gebriel
veterán
Már alapból nagy hülyeség a Drivert a GTA-hoz hasonlítani.

Mit vársz egy autós játéktól, ha nem ugatás, driftelés és száguldás?
Az egyik legjobb autós játék volt anno... -
Engem csak a trend zavar. Ma az van, hogy hűde űber májerek vagyunk... világít a kocsi mer nejon van az aljába, hogy a férgek is tudják ki az úr. Meg azok a rommá tápolt fos autók. Régen az alapmodellek voltak bent egy játékban.
más:
Nekem ezzel a grafikával megcsinálhatnák a Carmageddon1-et
Tessék... abban sincs semmi értelem. De amikor játszottam vele még nem is voltam túl idős(13-15körül). Mostanra meg csak az emlék miatt pörgetném végig új grafon. -
törölt tag
Ja mert pléjsztésönön csak a tíz éves hülyegyerekek játszanak, akiknek minden szarral ki lehet bökni a szemét, a pc meg az érett értelmiség melegágya? Juj...
Ice: minek egy NFS-be - vagy bármilyen autós játékba történet? Ha ki állsz amellett, hogy csak régen voltak jó játékok (ami egyébként nettó hülyeség), akkor éppenséggel a történet bevezetését kellene kifogásolnod.
-
A bemutató tetszik. Kicsit hasonlít a régi Midnight Club2-re, aminek a multija anno nagy kedvenc volt.

-
Ice!?
őstag
sajnos ez a '10éves' korosztály az, akiknek készítik ezeket a játékokat.
lásd új nfs -ek. semmi (vagy nagyon gyenge) történet, szintén nulla kihívás, csak száguldasz irreális módon a csillivilli álomautókkal, etcetc .. de ezt sajnos szinte akármelyik mostani játékról el lehet mondani. -
Lehet hogy öreg vagyok ehhez, de nekem ez csak valami kvarcjátékos ökörködésnek tűnik... Lehet ugratni meg driftelni, ez lehet hogy 10 éves gyerekeket felvillanyoz, de valahogy nem látom benne azt a feelinget, amelyik bármelyik GTA-ban megvolt eddig pl.
Meg ez az autó váltogatós hülyeség? Fiataloknak jó lesz karácsonyra pléjsztésönön, de komoly játék hosszútávra sosem lesz ebből. -
KisTopi95
aktív tag
Még egy nyomós ok hogy megvegyem a játékot... DeLorean *-*
-
Enton
addikt
Remélem az irányítás rendeben lesz.

-
Mappa
addikt
jól néz ki a füstölgő gumi... látványos
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB Gaming OC eladó SOK-SOK GARIVAL
- MSI GeForce RTX 4090 24GB Gaming Trio eladó
- Macbook Air M1 magyar kiosztás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest