- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Miért nem csinálnak valami olyan játékot mint az NFS:MW,vagy a Midnight Club Los Angeles?
-
Gebriel
veterán
Már alapból nagy hülyeség a Drivert a GTA-hoz hasonlítani.
Mit vársz egy autós játéktól, ha nem ugatás, driftelés és száguldás?
Az egyik legjobb autós játék volt anno... -
Engem csak a trend zavar. Ma az van, hogy hűde űber májerek vagyunk... világít a kocsi mer nejon van az aljába, hogy a férgek is tudják ki az úr. Meg azok a rommá tápolt fos autók. Régen az alapmodellek voltak bent egy játékban.
más:
Nekem ezzel a grafikával megcsinálhatnák a Carmageddon1-et
Tessék... abban sincs semmi értelem. De amikor játszottam vele még nem is voltam túl idős(13-15körül). Mostanra meg csak az emlék miatt pörgetném végig új grafon. -
törölt tag
Ja mert pléjsztésönön csak a tíz éves hülyegyerekek játszanak, akiknek minden szarral ki lehet bökni a szemét, a pc meg az érett értelmiség melegágya? Juj...
Ice: minek egy NFS-be - vagy bármilyen autós játékba történet? Ha ki állsz amellett, hogy csak régen voltak jó játékok (ami egyébként nettó hülyeség), akkor éppenséggel a történet bevezetését kellene kifogásolnod.
-
A bemutató tetszik. Kicsit hasonlít a régi Midnight Club2-re, aminek a multija anno nagy kedvenc volt.
-
Ice!?
őstag
sajnos ez a '10éves' korosztály az, akiknek készítik ezeket a játékokat.
lásd új nfs -ek. semmi (vagy nagyon gyenge) történet, szintén nulla kihívás, csak száguldasz irreális módon a csillivilli álomautókkal, etcetc .. de ezt sajnos szinte akármelyik mostani játékról el lehet mondani. -
Locutus
veterán
Lehet hogy öreg vagyok ehhez, de nekem ez csak valami kvarcjátékos ökörködésnek tűnik... Lehet ugratni meg driftelni, ez lehet hogy 10 éves gyerekeket felvillanyoz, de valahogy nem látom benne azt a feelinget, amelyik bármelyik GTA-ban megvolt eddig pl.
Meg ez az autó váltogatós hülyeség? Fiataloknak jó lesz karácsonyra pléjsztésönön, de komoly játék hosszútávra sosem lesz ebből. -
KisTopi95
aktív tag
Még egy nyomós ok hogy megvegyem a játékot... DeLorean *-*
-
Enton
addikt
Remélem az irányítás rendeben lesz.
-
Mappa
addikt
jól néz ki a füstölgő gumi... látványos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest