Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
A MyActionCam-nél szoktak készíteni összehasonlító videókat. Be lehet menni, meg lehet nézni, megosztanak tapasztalatokat pro és kontra. (Dolgoztam ott, és korrekt tájékoztatást adtunk minden típusról.)
Az utómunkával nem feltétlen értek egyet. Hiszen sok érdeklődőt kellett lehűteni, hogy nem azt fogják kapni, amit a reklámban láttak. Különben egy százezres kamera megváltaná a filmipart? A Ghost-nál az volt az ötlet, hogy olyan képet kapsz, amit a reklámban is látsz. Ráadásul ezen a wifi mellett van loop funkció is, ami évekig csak a VIO-ban volt.Én személy szerint elfogult vagyok. Nekem szimpatikusabb a Drift. Ennek ellenére simán meglehet, hogy a H3 jobb felvételt készít, de nekem pl. 35k-t nem ér meg azt a pici különbség.
Aki meg komolyan videózik, az szerintem nem 1db akciókamerával forgat.
-
BaLee
addikt
Szeritem nem annyira nehéz. Kell egy lelkes tesztelő aki 1-1 napot eljászik minden kamerával, kipróbálja melyik mit tud, aztán beállítja ugyanazt a felbontást és az általa preferált legjobb beállítást mindegyiken, és mehet a teszt. A többit már a tesztvideók visszaadják. Amúgy sem hiszem, hogy túl sok dolgot lehet állítani az ilyen akciókamerákon egy igazi videókamerához képest.
Teljesen objekítv tesztet nem lehet csinálni úgysem, sőt nem is kell, ha egy tesztelőt megfog valamelyik kamera amitől kicsit elfogultabb lesz iránta azt bele leheít írni a tesztben. A kamera specifikációi amúgy is elég objektív dolgok pl. felbontás/fps, képstabilizátor van/e vagy nincs, rögzítési lehetőségek. Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest