- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreaD88
tag
-
yolan
őstag
Hehe, grylls bácsi azért megélt már egy két dolgot, de nem, nekem sem egy ott reklámozott táskám van. Baráti szponzori alapon sherpa fabi28-at használok manapság, viszont amit "reklámozott" márkát, eddig én sem csalódtam benne, nagyon masszív, és az élettartam garancia sem egy rossz dolog, bár, kétlem, hogy kell majd használnom.
Mennyibe került ha kérdezhetem? (ha levan írva nézd el nekem, darabos ezen a héten az agyam) -
DreaD88
tag
Köszi, fogom is
Árához képest szerintem egy nagyon masszív táska.A blogot lényegében a team-em miatt írtam, hogy ha táskát keresnek (sokkal olcsóbban max. használt honvédségi, stb. táskákat lehet szerezni) hátha emellett döntenek.
Igen, nem reklámozza a "túlélés törvényei" c. műsorban Bear Grylls
meg nem is egy hetes túrára van, de amire én is használom, arra tökéletes.
Haver például iskolatáskának (is) akarja használni -
yolan
őstag
Nem tűnik rossznak, bár én hiányolnám belőle biztos a fémkeretet, a hátszellőzést és a vízállóságot, de hát ez mégsem csúszáshoz való teknikai táska.
Használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged