- Google Pixel topik
- Magisk
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Azzal tisztában vagyok, hogy a Samsung nagyobb. Én úgy értettem, hogy azért az Apple volt akkora felvásárlója, hogy valamennyire függjön tőle (minden cég függ a megrendelőitől akármekkora is legyen), és egy esetleges szakítás azért fájt volna a Samsungnak, de szerintem mára ezt kinőtték/levetkőzték. Így, ha szemétkedik velük nyugodtan mondhatják, hogy "sok sikert Almácska, keress magadnak mást
"
-
margithid
veterán
Az amd felvásárlásával nem is ezt a gondod oldaná meg első körben, én kicsit továbbgondoltam már a dolgot.
Desktop piacon nagy haszna lenne applenek.Tőzsdei dolgokban meg nem kérnék kiigazitást, pontosan tudom, hogy folyik egy felvásárlás, 10 éve tőzsdézem
Ha akarja az apple egy darab részvény nélkül ajánlatott tesz amdnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Honda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest