- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
1. Ez úgy jön ide, hogy ez a véleményem a Motoroláról és meg is fogom osztani mindenkivel, ahol csak tudom. Nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel és nem tudtam, hogy ez itt tilos.
2. Az elég szubjektív, hogy mi OFF és mi nem. De ha ez neked így tetszik, akkor tedd. Ezt az üzenetemet már szürkével találod.
3. Nem tudom mit is értesz gsm kufár alatt, de én a Speedshop-tól vettem. (Itt jegyezném meg, hogy nagyon is korrektek voltak, mert végül is sikerült velük megegyeznem.)4. Nem gondolom, hogy egy garanciális felvilágosítás elvárhatatlan kérés lenne. Ez a vásárlók semmibe vétele. Hidd el tudom miről beszélek. Én is kapok ilyen leveleket.
-
youngboy
senior tag
Az én rövid (2 hét) Motorola történetem.
Miután a magyarországi Motorola kontakttól 1 hónap után sem kaptam választ, megpróbálkoztam egy európaival. Ezt kaptam vissza.
"
Thank you for contacting Motorola.
Thank you for your reply. Unfortunately having checked the procedure we would have to advise you to return to your place of purchase for all warranty matters as this phone has not been released in Hungary. We apoliogise for any inconvenience.
For any further assistance or information please do not hesitate to contact us again, quoting your Customer Reference number.
Thank you for allowing us to be of service to you.
"
Én csak azt szerettem volna végre megtudni, hogy milyen garanciális feltételek vonatkoznak a kijelzőre.
Ezekután azt hiszem, sohha többet MOTOROLA!!![ Módosította: bwoay ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest