- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobor
aktív tag
"Újabb Clash of Clans copy" lehet, de szerintem annál sokkal jobb.
-
Assimilator
őstag
Nekem 1 hét kellett ahhoz töröljem. Semmi extrát nem nyújt.
-
janos1988
addikt
-
Ygg
senior tag
válasz
Fitzgerald #5 üzenetére
Ez komoly
?
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #5 üzenetére
WTF?!
-
pengwin
addikt
Mobilos stratégiai játékok közül eddig nekem még mindig az European War 4: Napoleon tetszett a legjobban.
Az is freemium, de singleplayer, így a játékban megszerezhető pontokból is tökéletesen el lehet benne boldogulni, nem kell rá pénzt költeni... nekem ez fontos mert nagyon idegenkedek az ilyen freemium játékoktól... sokkal szívesebben megveszek egy összegben, drágábban egy játékot Steamen, minthogy folyamatosan fizetnem kelljen ilyen repetitív, egy kaptafára készült játékokért... mert ha nem fizetsz, akkor nagyon unalmas, lassú, és tényleges hátrányba kerülsz a fizető játékosokkal szemben. -
Fitzgerald
veterán
Annyira egy irányba megy az egész mobilos játékbiznisz, hogy hihetetlen.
Vannak a runnerek, a card battlerek, meg a defense/offense jellegű játékok, és ezek mindenféle hibridjei. A "clash of" már önmagában egy külön műfaj.
Egyik unalmasabb, mint a másik.
A legjobb mobilos játékok (pl. San Andreas, XCOM, KOTOR, Syberia) szinte kivétel nélkül PC-s/konzolos portok. -
Pont a napokban próbáltam ki, de mar le is toroltem, nekem annyira nem jott be.
-
DiamondBack
senior tag
Újabb Clash of Clans copy, látszik hogy sok pénzt hoznak a konyhára. Az ötlet és a játékmenet adott csak egy új köntös és név kell...
Ami eddig legjobban sikerült az a Call of Duty Heroes, abban azért van egy pici plusz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Linux kezdőknek
- NIOH
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest