- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Anakin.
tag
hogy te mekkora h*lye vagy.....
már mint nem személyeskedés, csak gondolkozz.
Értem kizárt a korhatár, de fog fel, határok vannak az élett minden területén.
Ahelyett h nyafogsz rajta, fogd magad, azt vegyél egy számlás 20-at az unokaöcséd, haverod fia, szomszéd kislány, akárki nevére, számlázási címnek meg megadod a sajátod. kész, kalap, kabátstevve: én is ugy tudom ez a filozófia, h nincs miből megfizetni a drága telefont. pedig ez marhaság, mert pon h a fiatalok, akik az uj tehnológiára inkább fogékonyak. Meg inkább akarnak "menők" lenni egy vadi új dráa telóval, ők képesek jobban össze kuporgatni a rával pénzeket. Egy felnőtebb ebernek szerintem ez már nem annyia fontos dolog hacsak nem technofób vagy megteheti.
-
k.
őstag
Régebben alusxusauto gyártók megvizsgálták a vevő anyagi helyzetét, és csak azután adták el neki az autot. Ha nem felelt meg, nem kapta meg. Namost ha van is rá pénze, és nem kapta meg, akkor sem rinyálhat lévén benne van a szerződésben, hogy csak ezután adják oda. Itt pedig az kell a szerződés teljesítéséhez hogy 26 alatt legyél. Neked nem jó, sokaknak viszont nagyon fasza.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mobil flották
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest