- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Nocsak egy ismerősnek tűnő gamma. Sajna még nem játszottam vele, igaz nekem a The Dragon Knight Saga verzió van meg, amit 2011 elején 2700 HUF-ért sikerült megvennem. El is felejtkeztem ám róla, de a cikket olvasva csak derengett valami

Nekem tetszik, hogy nem képes a karakter csak bizonyos szinten adott területen bóklászni, különben az ott lévő ellenek átszabják a fizimiskát. M&M-re emlékeztet ebben a tekintetben.
Ha lesz úgy időm, előveszem és szórakozok vele egy keveset szabadidőmben majd.
trufa12
Már lehet vele játszani
Might & Magic X - Legacy Deluxe EditionRáadásul adják mellé a M&M VI -ot

Nekem már megvan, de időm még nem volt rá
-
a2d2
addikt
A képek alapján ezt már végigjátszottam egyszer, csak akkor még az volt a neve hogy Drakan.
-
P.O.W.
tag
Szerintem jó kis játék. Viszont elég rövid. És a küldetések a vége felé elég egyhangúak.
-
HUNPablo
tag
Kula jatek!
-
Gothmog
senior tag
válasz
kecskebégető
üzenetére

Ismertem, ugyanis a DD-t anno én "magyarítottam". (Nem hivatalosan, csak szórakozásból. Még 2006-ban.) Előtte pedig jó néhányszor végigjátszottam (már amikor a bugossága nem akadályozott meg a végigvitelben, mert a Larian játékaira sajnos jellemző a túlzott "bogarasság") -
kecskebégető
aktív tag
Pontosan ez egy mai szemmel is szép ,izgalmas,kihívásokkal teli játék.Ráadásúl ami érthetetlen modon nem kerűlt bele a cikkbe tele morbid,fekete olykor meg csak simán könnyfacsaró humorral.
10/8Mivel ebből a részből nem spoilereznék itt egy aranyos példa az elöző részből:[link]

És mindenre kiterjedő teljes magyarítása is van a játéknak!!!
-
nuke7
veterán
nem probáltam még - csak elég rosszul hangzik…
mint pl. skyrim-ben meg akarok ölni egy "földesurat" és nem történik semmi, csak legyőzhetetlen őrök jönnek be…
jóóó, tudom, h hülyeség, de engem idegesített - meg pl. skyrimben én így rohadtul nem találkoztam egyetlen sárkánnyal se, kb. 20óra játék után… (csinálgattam a mágus iskolát, már majdnem a végén voltam, ha jól emlékszem)amúgy lehet, hogy kiprobálom ezt, mert nem mondanak rosszakat róla…

-
datatomm
tag
Tény hogy nem a legnagyobb szerepjáték, de aki szereti az ilyet, az pár órácskát el tud vele tölteni. Nekem annó tetszet, de a kiagészítővel nem foglalkoztam.
-
Gothmog
senior tag
Kipróbáltad, vagy csak a levegőbe puffogtatsz?
Ugyanis a gyakorlatban igazából nem olyan zavaró. Először én is furcsállottam anno, de azután rájöttem, hogy marha sok értelme lenne a játéknak úgy, ha minden nehezebb ellenfélnél átalakulnék sárkánnyá, és röhögve leölném egyetlen fúvással.
Az pedig, hogy nem változhatsz át mindenhol sárkánnyá... hát az "alacsony mennyezetű", keskeny járatokkal tarkított barlangokban/kazamatákban nem engedi. De a kinti terepen, emlékeim szerint bármikor átváltozhattál, amikor csak a kedved tartotta.
Szerintem jól megtalálták a sárkányforma funkció értelmét is a játékban. Nincs azzal semmi gond.
Maga a játék pedig, a meglévő (és a cikkben is ismertetett) hibáival együtt is van annyira egyedi, jópofa és szórakoztató, hogy bőven jobb annál összességében, mint amit a cikk esetleg sugallni látszik. (Bár én is hasonlóan pontoznám, mint Vistaboy: nálam 8/10 lenne; de én ezzel együtt azt mondom, hogy nagyon kellemes játékról van szó).
A legeleje (a tutorial rész) alapján ugyan még erősen gagyinak és fapadosnak érződik, de ha azon a max. félórán átszenvedjük magunkat, akkor lassacskán előjön, hogy "nem is olyan rossz játék ez", majd ez átvált az "ez egy egész jó játék" érzésbe, majd az "ez egy k*rva jó játék lenne, ha nem lennének azok a bosszantó hibák, de még így is remekül szórakoztat" érzésbe... és ez kitart a végéig, mert szerencsére, a maga hentelős attitűdje mellett kellően változatos lesz végig. Ami azt illeti, változatosabb is, mint a legtöbb konkurens. -
nuke7
veterán
"a sárkánnyá válást nem használhatjuk kedvünk szerint, csak ott, ahol erre lehetőséget ad a játék. Ráadásul ilyenkor a felszínen lévő ellenfelek eltűnnek, helyüket átveszik a levegőben élők."
ez nekem teljesen hazavágja…

-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
ezen az oldalon megtalálsz minden rpg-t ami volt, van, lesz, szerintem.
De a tesztben említett kiadás mindent tartalmaz, a legvégső és legjobb kiadása a játéknak .
-
trufa12
addikt
Ez 1 szar játék, hahha
Egyébként nem, én meg vettem eredetibe anno 10 k ért még a semmire nem való változatot .
Végig vittem , de sajnos a kiegészítő nem volt még magyar így azt nem játszottam végig , akkor még nem voltam jó angolból, most meg már nincs kedvem neki vágni az alapkalandnak megint...
Mert mindenre emlékszem ugyanis az elmúlt években az 1ik legjobb játék volt ami megfogott .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azzal a résszel. De olyan nehéz volt én meg még kis gyerek hogy nem sokra vittem
de ott kezdődött a vonzalmam a fantasyhoz. Nah meg a heroes 3 .
legalábbis a heroes 3 esetében.