Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleSusie
újonc
szia ne haragudj h itt is kérdezem de meg van még a Sony Ericsson txt .?
nagyon érdekellne.. (: -
Vakegérke
félisten
válasz
dirty.yakuza #7 üzenetére
Köszönöm.
-
dirty.yakuza
aktív tag
...esetleg még a Nokia 3500 classic!!
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hi!
Sajna már nem igazán van ezeknek a kritériumoknak megfelelő telefon..
A jó nagy olvasható kijelző és a hosszú készenléti idő nem egyeztethető össze (még).
A mai új telefonok készenléti ideje ha használják is őket max 2 és fél 3 nap.
Egyszerű célokra szerintem egy Nokia 3110 Classic a legmegfelelőbb, bár a fekete színe, fényes anyaga kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat, de létezik egy 3109 nevű változata kamera és ujjlenyomat nélkül......
A kijelzője viszonylag jó, kisebb felbontású igy nagyobb a betűméret és az ikonok...
Erről az automata be és ki kapcsolásról már egy ideje nem hallottam a mai mobilokban, ettől függetlenül elképzelhető hogy van ilyen még....Üdv, GY
-
Vakegérke
félisten
Buta kérdést teszek fel. Milyen telcsi lenne számomra az ideális?
Elmondom az igényeimet.Jó nagy, jól olvasható kijelző. Erős csengőhag, mondom csengőhang, és nem dallam. Hosszú készenléti idő. Tiszta beszédhang oda-vissza.
Ha lehet, akkor automatikusan kapcsoljon be-ki akkor, amikorra beállítom.
Ne szedje az ujjlenyomatokat.
Nem kell 3G, kamera, rádió, mp3 lejátszó, szóval semmi extra.Sokáig volt, vagyis ma is van Panasonic GD50-esem, bár már nem használom. Amit tud, az nekem bőven elég, csak az idő eljárt fölötte.
Jelenleg Samsung Z560 pihen az asztalomon. Jó, meg minden, valahogy mégsem szerettem bele.Ha kapok választ, előre is köszönöm.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
Mulderpapa #1 üzenetére
Sajna a Motorolának nem áll vmi jól a szénája, nem nagyon veszegetik öket... nem rossz teló a K3.. de nehéz eladás...
-
Mulderpapa
aktív tag
Bizony! Tőled vettem még tavaly egy pár napos, hibátlan N78-at, amit azóta használok.
Esetleg van valami cseréd egy hibátlan állapotú, gyári független, full tartozékos, garis Moto K3-ra? Igazi ritkaság. Full fém házas, HSDPA, QVGA kijelző, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Crucial 240GB SSD eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged