Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
Adj alám legalább egy VFTS-t és azonnal kiderül

Viccet félre téve, aki "fél" az eleve nem is merne beleülni. Az is tény hogy a rallizást nem úgy kell kezdeni hogy egyből 200-al veretni a fenyvesben, ezt én is tudom. (hacsak nem milliárdos az illető, és nem gond ha lezúzza)
De én semminél nem vágyon jobban arra hogy rallizhassak élőben, szóval én inkább "izgatott" lennék mint sem félnék... Az biztos hogy 200 lenne a pulzusom, de nem a félelemtől...
A rallizás elég drága dolog, inkább maradok a driftelésnél, az elérhetőbb álom
-
D.Va
őstag
Pedig lehet ám "félni" egy rally játék előtt ülve is... Én mondjuk sosem féltem egy cseppet sem, de mikor ismerős, rokon, vendég jön hozzám, mindig leültetem őket a G27 elé a Dirt Rally-t beizzítva. Igaz nálam az izgatottság faktorhoz nagyban hozzátesz hogy kb 3 méteres a képátló (projektor) így eléggé megvan a sebesség élmény meg az élethűség faktor... De a lényeg hogy még olyan emberek is paráznak (a félelem szó nem az igazi) aki már 20-30 éve napi szinten vezet a való életben... Mégis, a játékban meg be vannak párázva, és az első kicsúszás után úgy "félnek" meg sikítoznak mint egy kislány, és utána lassan mennek mint egy tanulóvezető XD... Jókat szoktam röhögni...

Aztán meg jönnek azzal hogy ez szar, és nem is olyan mint az igazi...
Hát nem. Mert ez Rally, nem pedig tesco bevásárlásba való délutáni koca kocsikázás a Prius-al... De ezt már általában úgysem értik meg... Hogy mikor ő az utcán vezet akkor egy 60 lóerős Suzukival megy nem pedig egy 500 lóerős subaruval 200-al a fenyőerdőben...

Én úgy érzem egy igazi rally autóban sem félnék (max attól hogy kárt teszek az autóban) de a pulzusom biztos hogy az egeket verné, meg adrenalint hugyoznék, de félelem az nem lenne, ilyet sosem éreztem...
-
Redneck
nagyúr
Jól fut és nem néz ki rosszul, csak az út textúrája elég illúzióromboló Rallynál. Ha kicsit javítanának a mélységérzékelésen és nem egy lap lenne, sokkal jobban mutatna. Mondjuk biztos megdobná a gépigényet egy kis Parallax Occlusion Mapping vagy Tessellation.

Sajnáltam a Rallyt, lehet nem megfelelő pillanatban kaptam el, és az eleje untatott.
Szerk:
Talán a növények megjelenítése amin még javítanék.Szerk:
Az előző kommentben nem jól fejeztem ki magam. Nem elavultnak, hanem kicsit idejétmúltnak hat. -
carl18
addikt
Hát aki a gép előtt fél az már valóban vicces. Dirt Rally nagyon tetszett, akkor ez a rész is biztos király lesz

-
Elengedhették volna már ezt a szutyok ego engine-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest