Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
igen, tényleg "elfogadható" a COJ2 graffja, de a crysis DX9-ben is csúnyán ráver grafikai minőségben szerencsétlen Call of juarez-re, De még a Far Cry2 is
Ezzel csak arra szeretnék célozni hogy DX9-ben vanszebb játék a COJ2-nél az megint másdolog hogy milyen gépigénnyel
a játékélményt színtén ne vegyük figyelembe
egy szó mint száz, ha kiaknázzák mindazt a DX10-ben mint amennyit kihoztak a DX9ből, akkor kapunk, vagyinkább úgy mondanám,kapnánk hihetetlen grafikájú játékokat relatíve kis gépigénnyel társítva
-
bacsis
Közösségépítő
a pc-worldben olvastam talán 2007 őszi számában, hogy ez mármint a dx10es kép, az egy festett festmény

igaziból ahol nagyon szembetűnő és klasszisokkal jobb a DX10 látványvilága sz szeritnem a Call of Juarez-nél látszik... Bár nem mintha a DX9 nem tudta volna ugyanazoakt az effekteket, de tény hogy DX10-ben szebb
ezen a képen is DX9-nél nincs felhő az égen, DX10-nél meg van.. nehogymá' DX9be ne legheseen felhőt "rajzolni" az égre
-
mephi666
nagyúr
igen... a dx9-ben voltak még azért feature-ok, de onnantól kezdve szerintem max csak kozmetikázás meg hantázás megy...
a kedvenc képem a fs x-ből, amikor reklámozták a dx10-et...
(linkeltem már pár helyre... közel nincs ekkora különbség... 4870-el dx10ben kb úgy nézett ki, mint dx9-ben)
-
konas
senior tag
Eljen a Dirt 2
Biztos a legjobb minoseg azaz DX11.De nem lehet csak majd ha kint lessz levonni a vegsot asszem. -
mephi666
nagyúr
én is pattogtam már párszor, mert már dx10-11 között mozgunk... ősszel jött ki a dx9es fallout3 és okádék minőségűek voltak csomó helyen a textúrák... pl falakon... holott a dx7-es ut-ben bekapcsolt detail textures opcióval a tömörített textúrák brutális jól néztek ki (és már egy voodoo1(/2)+p200mmx+64mb sdram konfigon hasított) kb 8évvel régebbi 1cd-s játék és überf@sza textúrák voltak benne...
csomó téren én inkább visszafejlődést vettem észre a dx verziószámának emelkedése mellett... de az opengl-re épülő rage-ben nagyon bízok
remélem olyan mérföldkő lesz az a motor, mint anno a tech3 
-
bacsis
Közösségépítő
Srácok, ez már a DX11-es PC-s verzióbol készült videó?
Ha igen.. én NEM!!! vagyok hasra esve tőle.. még mielőtt megköveznétek, nagyon odab*sz a grafikája, le a kalappal előtte, DE! Nézzétek meg az elődöt.... azért az sem csúnya.. mai napig nem az... és az még csak DX9-es volt... azaz ez már 2, sőt ha a 10.1-et is nézzük, 3 generációval újabb Directx-et használ, de ahhoz képest viszont nincs sok előrelépés... -
Xirtam
veterán
Odab@sz!

-
LaMotta
aktív tag
Nekem az tetszik, hogy rendesen wide-ban van az egész és amikor belső nézetben vagyunk, végre normálisan kilátni jobbra s balra is, jobban lehet számítani valamire
. -
szpal17
őstag
Nagyon várom..nem néz ki rosszul..

-
Ez a baja cucc nem a szívem csücske, node sebaj! Attól még jöhet!
-
Cyberb0b
tag
Végre valami

-
-
fagy53
nagyúr
Azt, hogy a grafikája mennyivel jobb az előzőnél, vagy jobb-e GRiD-nél nehéz megitélni ebből a videóból, de a verseny helyszíne sokkal vonzóbb az biztos!
Ha valaki megnézi, az előzőnél is voltak guminyomok, porfelhő is, de sivárabb volt a környezet, alig volt árnyék ezeken a forró pályákon és a feljesztők a túlzott HDR alkalmazásával szerették volna érzékeltetni ezt a túlhevült terepet. Most nem estek ebbe a hibába, vagy napszemüveget adtak a versenyzőnek.
Karakteresebbnek tűnik minden, remélhetőleg a játékban is így lesz. A gépigény vélhetően a GRiD-hez hasonló lesz, mert azt kitűnően sikerült optimalizálni a DiRT 1-hez képest. -
Skizz
addikt
azok már keréknyomok...

-
konas
senior tag
Meg tobb textura.meg jobb hangok, es Dx 11,kell ennel tobb?
-
mephi666
nagyúr
-
Nunder
őstag
Elképesztő, hogy mennyire jól összerakták ezt a játékot. Nekem eddig nagyon tetszik, számomra veri az eddigi összes rallye játékot. Legjobban a motorhangok és a környezet kidolgozása tetszik. Kár, hogy ennek is erőmű kell majd, szívesen játszanék vele.
Nem tudom ki hogy van vele, de aki most vezet az lényegesen jobb mint az előzők

-
- = Zk = -
félisten
:csak ennyit tudok reagálni...(kipróbáltam a Dirt1-et. Hát bekell látnom, nem egy CM 4.0. (főleg nem NFS). Demár azzal is gondom volt, a maga idején
Van mit bepótolnom Dirt2-ig...) -
mtibi00
tag
Nagyon menő lessz
Mikor fog megjelenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csomó téren én inkább visszafejlődést vettem észre a dx verziószámának emelkedése mellett... de az opengl-re épülő rage-ben nagyon bízok
Karakteresebbnek tűnik minden, remélhetőleg a játékban is így lesz. A gépigény vélhetően a GRiD-hez hasonló lesz, mert azt kitűnően sikerült optimalizálni a DiRT 1-hez képest.