- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
, korrekt, nekem is hasonló arányok rémlettek - németajkú piacon. Amúgy hetente ugrálnak az árak 100EUR körüli összegekkel, attól függően, hogy hol van épp akció és melyik típus van/nincs raktáron, kb lehetetlen pontos ár/teljesítmény arányt megadni. Nagyjából stimm, hogy a V64 drágább szokott lenni a sima gtx 1080-nál. És az is stimm, hogy utóbbi a "régi", dx11-es játékokban kicsit gyorsabb, dx12-ben pedig kicsit lassabb.
Engem amúgy mindíg a képminőség izgat a régi geforce FX blamázs miatt, erre ritkán szoktak tesztelni. Bár feltételezem, hogy így 2017ben azonnal rájuk borítanák az árnyékszéket, ha a képminőségen csalna valamelyik játékos...
-
hajbel
addikt
1 hónapja vettem Vega 56-ot 420 fontért, egy héttel később 390 volt. A 64-es 470 volt akkor. Egy hónap alatt nagyot változott a világ. Az összes ref. 56 flashelhető 64-re, ezt én is megtettem. Egyébként összteljesítményt nézve nem erősebb semmivel a Vega 64, mint a GTX 1080, sőt inkább lassabb 1-5%-al.
-
A teszteredményei a 1080 és 1080 ti közé teszik - ahogy az árcédulája is. Úgyhogy ezek közül érdemes kiválasztani, melyikhez akarod hasonlítani. Tudom, OpenCL-csodákban felülmúlja a titan xp-t is, de ilyesmit ritkán futtat otthon az átlag gémer, játéktesztek relevánsak. A bányászat megint más téma (ott ugye aratnak a vegák), arra megint külön teszteket érdemes nézni és a minerhez legjobb karit kiválasztani
(ha nem vitték el az utolsót is a nagykerből
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest