Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
InVino86
aktív tag
Error 1 is volt.
Mikor jelentkezett, a Blizzard fórumain pár perc alatt 1000+ HSZ. generálódott. 
-
Ghoosty
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ha csinálnak egy SC2-höz hasonló match making rendszert, akkor nem lesz ebből komolyabb problémád, ha csak nem a legelső hely a célod, mert ahhoz vagy hosszú farmolási idő kell, vagy pénz és természetesen skill.
Ha ügyesebb vagy, jobb cuccokkal lévőket is meg tudod verni, ha meg a jobb cuccokkal rendelkező is ügyes, akkor vele nem fogsz találkozni, mert magasabb lesz a győzelmi aránya így nem sorsol össze a rendszer.
-
hommeros
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Így értem mire gondolsz. Gőzöm nincs, lesz e PVP.
-
whabaky
tag
Ha jól lettem informálva, akkor úgy fog működni, hogy mindkettő lesz. Lesz AH és RMAH is.
A fizetés pedig több féle módon is lehetséges majd:
- paypalról, bankkártyáról, vagy akár az accountba feltöltött pénzből
- az accountodra töltött (összegyűjtött) pénzt át tudod utalni paypalra (bankkártyát nem tudom), de le is vásárolhatod a játékbanFelelősséget nem vállalok az infó után
de több helyen is így olvastam (most így hirtelen nem találtam hivatalos leírást), de majd megerősítenek, vagy megcáfolnak úgy is. -
Ren Hoek
veterán
Hogyan lesz ez az RMAH amúgy? Teljesen megszűnik az AH, és helyette lesz egy felület, ahol euróért vehetek cuccokat, és el is adhatok? Milyen fizetési rendszeren keresztül oldódik meg a dolog? (Paypal, vagy bankkártya vagy hogyan?)
-
Siera
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Aukciós ház, gondolom.
-
-
hommeros
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Milyen egyensúly?
-
Félek h felborul az egyensúly a pénzes AH-tól.
-
Angel1981
veterán
Ezzel én is szembesültem - tegnap egyszer sem sikerült belépnem.
Remélem, ha ma este hazaérek már nem lesz gond. -
mephi666
nagyúr
ja, meló után nekem semmi bajom nem volt már a belépéssel... este viszont volt még egy dc, ami után nem lehetett visszalépni, csak többedik próbálkozásra
én egyre pozitívabban állok hozzá, mert szerintem az első napokhoz képest sokkal jobban megy minden (leszámítva azt, hogy tegnap a játékbeli üzenetküldés bugzott és folyamatosan dobálta a hibaüzeneteket) -
Kasya
nagyúr
A cim megteveszto. Nem a patch miatt nem tudtak belepni, hanem mert a karbantartas meg tartott, a belepok szama limitalva volt ill. ahogyan azt kozolte a Blizz, tulterhelt volt az authenticator server.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mikor jelentkezett, a Blizzard fórumain pár perc alatt 1000+ HSZ. generálódott.

de több helyen is így olvastam (most így hirtelen nem találtam hivatalos leírást), de majd megerősítenek, vagy megcáfolnak úgy is.
én egyre pozitívabban állok hozzá, mert szerintem az első napokhoz képest sokkal jobban megy minden (leszámítva azt, hogy tegnap a játékbeli üzenetküldés bugzott és folyamatosan dobálta a hibaüzeneteket)