- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyet értek.
Előző rész grafikájára x360-on már nem is emlékszem.
Ara viszont igen hogy akkor vettem meg mikor nem volt mit játszani és gondoltam kap egy esélyt mert sokat hallottam már a deus ex címet.
Szóval semmit nem tudtam a játékról de úgy beszívott hogy az sokkal több volt mint kellemes csalódás.
Eről az új részről meg csak egy videót néztem mert úgy vagyok a videókkal hogy kell egy hogy azért lássak valamit de az elég is mert a többit majd csak akkor akarom látni mikor már játszom vele. -
leviske
veterán
Én azt sem értem, hogy a környezet (NPC-k, stb) miért hozza tökéletesen ugyanazt a statikus hatást, mint 5 éve? Pláne, hogy ez már akkor sem volt elegáns a GTA-k, AC-k fényében. Ráadásul ezen jó eséllyel még a PC-s variáns sem változtat.
(#19) cr33p: Mondjuk szerintem nem teljesen fair az előző generáció (grafikailag) csúcs termékeit a jelen generáció középkategóriájával összehasonlítani és abból konzekvenciát levonni.
Azért egy SW
atlefront, Battlefield 1, Witcher 3 alatt igen rendesen megfeküdt volna mindkét korábbi konzol. Annyival meg nem kaptak komolyabb hardvert, hogy egyszerre ugorjanak fullHD-ra, 60fps-re és jelentősen szebb grafikára.
-
Fitzgerald
veterán
Ilyenkor örülök hogy mégsem vettem tavaly PS4-et. Sok játékban 30 fps, 900p. Meh. 360-ra is jelentek meg ennél szebb játékok.
Kicsit félrement ez a generációváltás én úgy érzem. Mintha az előző két generációból jóval többet ki tudtak volna hozni, főleg a 360-ból és a PS3-ból. Aztán lehet hogy csak azért látom így, mert túl gyorsan telik az idő. Végülis jövőre már 4 éves lesz a két kurrensgen nagykonzol.@orichalcos
Nem láttam még itthon ilyesmit, mondjuk manapság nem is tömegközlekedek túl sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest