- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Witcher 2 biztos nem hardcore rpg. Ezt csak abból gondolom, hogy nekem nagyon tetszett a w2, de én nem vagyok nagy rpg játékos. Nekem már egy oblivion túl sok. De szeretem az olyan játékokat, amiben van némi rpg elem, mint pl. mass effect. Viszont szerintem is nagyon jó játék, mármint a w2.
-
törölt tag
De csak azért legjobb mert nincs még konkurenciája, igazából tengernyi hibája van neki, amiket a legtöbb értékeléskor egyszerűen meg sem említenek, az említett két magazin tesztelőit pedig teljesen kiakasztotta - tessék elolvasni, szépen le van vezetve mi a bibi vele. Kétlem egyébként, hogy a Skyrim vagy a Dark Souls után bárki is emlékezni fog rá - persze ez csak saját vélemény és nagyon a kisebbséget gazdagítom vele, úgyhogy jobbára nem is hangoztatom, nálam egyszerűen nem volt bejövős - van ez így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest