Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
alibaba78
üzenetére
Sarkítottál, valótlant állítottál (velem kapcsolatban). PONT.
Én pedig tényeket közöltem azzal kapcsolatban, hogy mi mennyibe kerül és ez hogy viszonyul az adott ország kereseteihez, életszínvonalához...Amúgy meg egyáltalán nem sírtam...
És miért is kellene magamban keresni a hibát?Magasról sz'rok rá, hogy ki, hol, mennyiért, és hány darab ilyen monitort vesz ájfinitibe'...
És ahhoz hogy jössz Te, hogy megmondd nekem, hogy mikor és miért változtassak? Személyeskedést kéretik hanyagolni, de igen gyorsan...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
alibaba78
üzenetére
Nem... Nem beszéltük meg, ugyanis én nem mondtam sem azt, hogy "nyugatabbra az elet habostorta", sem azt, hogy "minden masodik minimalberbol elo ilyen monitorral szaladgal"...
Szóval ne sarkíts, és akkor rendben is leszünk...
De azért azt ne magyarázd már meg, hogy semmivel sem veszi meg könnyebben az átlag nyugat-európai ember az ilyen kaliberű dolgokat (ha szüksége van rá), mint a magyar... Gondolkozz, akkor messze nem itt tartana az ország...
Nap-mint-nap tapasztalom azt is (itt a nyugati határszélen), hogy még a magyarok járnak ki Ausztriába bevásárolni... Bizonyos dolgok drágábbak, mint itthon (pl. pia, cigi, étterem, stb.), de elég sok minden olcsóbb is... Gondoljunk csak a benzinre, de mondhatnám a ruhákat, bútorokat, műszaki cikkeket, sokszor még az alap élelmiszereket is... És ugye azt nem kell ecsetelnem, mennyivel magasabb a az átlagkereset 30 km-rel odébb (és ennél távolabb is)...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi