- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsis
csendes tag
Hali!
Nekem 2 napja hozta meg a futár.
Pro: Majd leestem a székről mikor bekapcsoltam. Gyönyörű, éles képe van! A fényerősséget le is kellett vennem mert nekem már túl sok is volt amit egyszerű volt kiviteleznem a jól belőtt, előre legyártott számomra megfelelő Presettel.
Contra: Bal alsó sarokban picit fényesebb a fekete. Valószínűleg a világítás lesz mögötte vagy nemtudom. Viszont engem egyáltalán nem zavar. És csak a windows totálfekete háttere miatt vettem észre. És csak akkor, mikor közel ülök a monitorhoz. Távolabbról mikor jobban szembe vagyok az egész képernyővel, eltünik.
A 8Ms-es válaszidő egyenlőre nem zavar. Simán nyomom a LOL-t vele.
Persze nem vagyok Hardcore gamer.
Összegezve: én csak ajánlani tudom.
Értékelés:
9/10 a válaszidő és a világosabb sarok miatt. Bár ez erősen szubjektív értékelés, mert alig láttam még moniort és nem ismerem a lényegi különbségeket az egyes tipusok között.Tetszett pecsét tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest