- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
todie
tag
válasz
El Kebir #230 üzenetére
a dvi problema nem nalunk jott elo, hanem ebben a forumban emlitette a kollega.
a dsub-os problema van nalunk 140 gepbol mindnel!
a kabel a gyari, dell altal adott kabel, de kiprobaltam otthonrol bevitt kabellel is, semmi kulonbseg. mokolas nincs, a gepeket en csomagoltam ki es dugtam ossze, atalakito sincs, dsub-bol dsub-ba megy atalakitas nelkul. monitor mas bemenet nincs, gepen mas kimenet nincs. -
todie
tag
bocs a dupláért, de lejárt az idő...
a másik problémához, amiben azt említette a kolléga, hogy nem hajlandó bekapcsolni a monitor a dvi kábelről: a cégnél nálunk szintén dell monitorok vannak, no nem ilyenek, hanem E190Sf-ek és a 140-ből, már mind eljátszotta ugyanezt dsub kábelen. ez valami dell sajátosság, a forgalmazó azt mondta, hogy tudnak róla, nagyon sokan jelzik vissza és nem csak ennél a típusnál. javaslatuk: gép+monitor áramtalanít, dsub kihúz, fél perc múlva összedug, elindít... nálunk a dolgozók már rutinból csinálják, mondhatom feletébb profi megoldás
-
todie
tag
sziasztok!
a gigabyteman kolléga által említett "állapotjelző led bevilágítás" problémához kérdeznék:
nem lehet azt a ledet egyszerűen kikapcsolni? egy ilyen átgondolt monitornál szerintem ez alapnak kéne legyen. nekem ez a monitorvásárlásnál anno az egyik szempont volt, mert a kék led amúgy is az egyik legundorítóbb találmány, főleg monitoron és főleg az ember arcába/szemébe irányítva.szóval nem lehet menüből kilőni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest