- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na király
Viszont az hülyeség hogy nem indul újra a gari, mert az nem a Dell-től függ hanem a magyar jogszabályokról. Fontos hogy itt csak az első 12 hónapról beszélek nem a +2 év ről amit a Dell ad.Majd légyszi írd már le hogy milyet kaptál, mert nekem jobb állapotút hoztak mint amilyene a 4 hónapos vadi új monitorom volt ami meghibásodott
-
törölt tag
Sajnos igen, mindegy hol laksz, ingyen jön-megy a szervíz futár (UPS) minden esetben a Dell ugyfélszolgálatát híved, függetlenül attól hogy hol vetted.
De azt is csinálhatod hogy hagyod a francba az edigialosokat, egyszerüen ha jön a futár megmondod hogy meggondoltad megad vagy bármi mást. Felhívod a Dell-t kérsz cserét, és azért jársz azzal jobban mert egy percre sem maradsz monitor nélkül... én a helyedben ezt tenném.
-
törölt tag
Nekem ugyan ez volt a hiba. Hívtam a Dell-t kell az order number amit a dobozon találsz majd meg, anélkül nem csinálnak semit, hiába van garancia paírod meg számlád.
Ahogy hívtam őket már másnapra itt is volt a csere monitor (ami használt) és másnap - vagy megbeszélés szerint- viszik csak el a rossz monitort. Mellettük szóljon hogy ilyen gyors gariztatást még nem láttamHívd fel őket holnap, még a hosszú hétvége előtt megkapod a csere monitort. Egyébként nem javítanak, rögtön cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest