- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aSzakember
tag
tetszik. de a htc vigor még jobban =)
-
Probber
őstag
A Dell tud ennél szebbet is, nem értem az ottani dizájnereket, főleg egy Venue Pro után.
-
Rickazoid
addikt
Ez inkább Dell Streak Mini Pro kéne, hogy legyen, hisz jóval kisebb. De a hátlap tetszik.
A gombokat meg rögzíttesse már a Google, mert ahány lehetséges sorrend van, mindet felvonultatják.
Az Opus One-ról semmi hír? Eddig csak annyit tudni, hogy 2012Q1-re várható... -
HardRic
addikt
Remélem eltördeli a saját kezeit aki ezt megtervezte ilyenre. Szerintem örülhetnek ha 10-et eladnak belőle.
-
r4z
nagyúr
Jézusom, de gagyi hatást keltenek az előlapi gombok.
-
maki12
senior tag
De itt már végre elég kicsi a kijelző körül a szegély
Ja és a vissza gomb szerintem is jó helyen van! -
kutkut
addikt
Az Apple-nek eddig se szállított samoledet-et a samu... Csak most már mindenki samoled plust akar, olyat meg nem hiszem, hogy sok cégnek adna a samu. Majd ha lesz hiperszuperamoledplushdakármi...
Amúgy, nem értem ezt a kereső gombot - úgy egyáltalán...
Ki az aki ennyit keresgél?
Szvsz teljesen fölöslegesen van ott, foglalja a helyet, úgy meg pláne, hogy pl SGS-en a "menü gombot" hosszan nyomva előugrik a kereső...
-
brutte
aktív tag
Igen, várható volt, hogy nem fognak porosodni a kijelzői
Így viszont az apple szívta megA dellre visszatérve, nem látom a lehetőséget benne, főleg, hogy olyan apavető dolog hiányzik mint a vaku(legalábbis én azt egy tükörszerűségnek látom). Meg olyan gagyi minőséget sugároz.. Mint a mai laptopjaik..(természetesen latitudöket kivéve.)
-
RaveForce
veterán
super amoled? már szállít a samu másnak is belöle?
-
Jassz
tag
Na ennek a Softbanknak kellene lennie a 4. szolgáltatónak nálunk, ha csak a mai menüjüket nézzük már megérné
-
borotvahab
csendes tag
Wow.. tetszik, tetszik.
-
RedAnt
aktív tag
Megcserélném én is a back és a search gombokat, bár biztos meg lehet szokni így is.
-
keIdor
titán
Elég érdekesek a gombok, felettük hatalmas hely van kihasználatlanul. A Back gomb a lehető legrosszabb helyre került. Ha ezek nem így lennének nem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest