Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Ha 6000-7000 hufnál több lesz már nem éri meg.
Szerintem per pill az mATX kategóriában a CM N200 a legolcsóbb amit komolyan lehet venni. -
Peat;)
veterán
Micro atx olyan felemás kategória, sokan játékgépet építenek rá, van aki htpc-t, szerintem ezért nem mennek le jobban méretben. Akkor ott az only mini itx házpaletta ha az kell valakinek.
Mondjuk nálam a fekvő 42*42 centis házam kb pont egálban van az erősítőmmel, teljesen jó az összkép nappaliban. Igazából azt nem értem miért álló házakra van igény, fekvőnél a benne lévő cucc sem "lóg" és szerintem igényesebb kinézetet lehet kölcsönözni a gépeknek még ilyen nagyobb méretben is, hiszen így el lehet bújtatni, meg "lapos". Egy álló ház általában kilóg a többi elektronikai kütyü közül.
-
LLKobe
veterán
Ránézésre papírvékony anyaghasználat, 90mm venti hátul az elég gyengus... Nem egy minőségi darab.
Nemrég még kerestem egy kicsi és minőségi mATX házat, és végül egy Antec NSK3480-at vettem, mert egyszerűen újabban nem gyártanak kicsi és minőségi házat.
mATX házak 40-50 centi hosszúak... Köszi, ezekkel nyernék 4 centit a mostani ATX-emhez képest.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Leszámítva a belső bővítőhelyeket szerintem jobb vétel a Smarter. 12-es ventik, porszűrő elől, és ott ránézésre valamivel nagyobb talán a wiring space.
A szellőzésére lennék még kíváncsi.
-
Vigneau
félisten
Tetszetős kis ház, akár a SilverStone PS07W házikóm nyomdokába is léphetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest