Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy vagyok vele hogy nem való játékra a noti. Szerintem ott bukik meg a dolog hogy notinál (meg minden hardvernél úgy általában) a hőtermelés okoz gondot. Egy notiban legtöbbször nagyobb skálán mozog a hőfok, azaz emiatt hamarabb is dögölhet be mint egy asztali gép ahol több hely van hűteni mindent. De a fontos a mobilitás akkor persze nincs más lehetőség. Hozzám tonnaszám hoznak notikat döglött lapokkal amiken segít a hőlégfúvó de nem sokáig, ezért kicsit félek a nagyobb erősebb vagy rosszul hűtött notiktól.
P2 korszak óta csak AMD-m van, de notiból csak Inteljeim voltak. Ha lehetne ma választani akkor csak processzorba integráltat vennék és nem dedikáltat.AMD vonalon Kabini kifejezetten tetszik. Intelből most nem tudom hirtelen mit választanék. Most egy mobil pentium m 770-esem van a Dell 410-ben, és bár fosadék maximum talán kékhalált gyorsító GMA900 lassító van rajta azért meg vagyok vele elégedve. Én leghasználhatóbbnak az üzleti subnotebookokat tartom 12-13" méret, energiatakarékos de erős procikkal, számomra a vga nem szempont viszont az üzemidő igen.
UEFI-vel párszor szívtam, bele kell ásni kicsit a témába hogy lehessen kezelni.
Azt meg nem bírom megérteni miért nem lehetett a hagyományos módon megoldani a videokártya kérdést Intel/AMD részről. Azaz ott lenne eszközkezelőben mindként eszköz és menet közben ki be lehetne kapcsolni amelyik éppen kell. Vagy továbbmegyek akár biosban vagy mi a tököm van már ezeken abban átállítani másikra hogy melyik legyen elsődleges. Az újabb Atik-nak azért egész jó az energiatakarékossági funkciója hogy ne kelljen mellé intelest használni.Lenovo supporttól azért többet vártam minthogy elzavarjanak téged ennyivel. A notiaikat nagyon jónak tartom, nekem a Dell után best a Lenovo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest