Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Én úgy vagyok vele hogy nem való játékra a noti. Szerintem ott bukik meg a dolog hogy notinál (meg minden hardvernél úgy általában) a hőtermelés okoz gondot. Egy notiban legtöbbször nagyobb skálán mozog a hőfok, azaz emiatt hamarabb is dögölhet be mint egy asztali gép ahol több hely van hűteni mindent. De a fontos a mobilitás akkor persze nincs más lehetőség. Hozzám tonnaszám hoznak notikat döglött lapokkal amiken segít a hőlégfúvó de nem sokáig, ezért kicsit félek a nagyobb erősebb vagy rosszul hűtött notiktól.

P2 korszak óta csak AMD-m van, de notiból csak Inteljeim voltak. Ha lehetne ma választani akkor csak processzorba integráltat vennék és nem dedikáltat.AMD vonalon Kabini kifejezetten tetszik. Intelből most nem tudom hirtelen mit választanék. Most egy mobil pentium m 770-esem van a Dell 410-ben, és bár fosadék maximum talán kékhalált gyorsító GMA900 lassító van rajta azért meg vagyok vele elégedve. Én leghasználhatóbbnak az üzleti subnotebookokat tartom 12-13" méret, energiatakarékos de erős procikkal, számomra a vga nem szempont viszont az üzemidő igen.

UEFI-vel párszor szívtam, bele kell ásni kicsit a témába hogy lehessen kezelni.
    Azt meg nem bírom megérteni miért nem lehetett a hagyományos módon megoldani a videokártya kérdést Intel/AMD részről. Azaz ott lenne eszközkezelőben mindként eszköz és menet közben ki be lehetne kapcsolni amelyik éppen kell. Vagy továbbmegyek akár biosban vagy mi a tököm van már ezeken abban átállítani másikra hogy melyik legyen elsődleges. Az újabb Atik-nak azért egész jó az energiatakarékossági funkciója hogy ne kelljen mellé intelest használni.

Lenovo supporttól azért többet vártam minthogy elzavarjanak téged ennyivel. A notiaikat nagyon jónak tartom, nekem a Dell után best a Lenovo.

Új hozzászólás Aktív témák