- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawheeler
tag
Nehogy úgy járjon a Tegra 3 mint a Tegra 2. "fúú de gyors lesz, fúúú de jó lesz". ja...egy 720as videót nem tud lejátszani normálisan...
-
Gaboo77
tag
válasz
Brutális eb #7 üzenetére
Nem vagyok troll, csak nem tetszik az nVidia marketing gépezete! Ha ez elfut egy Iphone 4-en, akkor egy Tegra 2 is elboldogulna vele. Undorító ez csak Tegrán megy marketing. Sajnos az nVidia a mobil piacra is ezzel a monopol marketinjével akar betörni, ez az ami bosszant. A PC piacon már ráfázott erre, de nem tanul belőle. Emlékezzünk csak a Dungeon Deffenderre amit csak a Tegra futtatott és most azért mikor megszűnt az exluzivitás, nini megy a Nexus S -en is. Túlságosan felerősíti a szegmentációt, az amúgy is szegmentált Androidon. Nem szándékozom vitát inditani, csak mivel ez egy fórum ahová a véleményedet írhatod, én éltem a lehetőséggel.
Rankesz: Az tény, hogy én csak a képekre hagyatkoztam, de eléggé hasonlatos...
-
Gaboo77
tag
De jó! Idén március óta elérhető Ipad-re és így néz ki. Örülök, hogy az nVidiánál ehhez 4 mag kell!
http://itunes.apple.com/us/app/davinci-online-heroes/id435460771?mt=8 -
Pantal
senior tag
Jó grafika, de élvezhetetlen játékmenete lesz valószínűleg.
-
Gergosz2
veterán
marha jól néz ki
-
kriszpontaz
veterán
Na kíváncsi leszek milyen tenyérgörcsöt kap a nagy tapicskolásban a friss tulaj, vagy veheti meg hozzá a billentyűzetes dokkolót! Azért ez egy enyhén pörgős játék, nem sok élménye lesz benne aki érintőképernyőn belép, az első másodpercben szanaszéjjel lövik.
-
atike
nagyúr
Azta... Nagyon durva! Pár éve még PC-n sem volt ilyen szintű grafika...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest