- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Érdekes lehet a NW vs Prescott (vs Willamette, de ehhez butítani kell mondjuk FSB-ben a másik kettőt hogy azonos órajel kijöjjön).
Ezen belül is érdekes lehet a NW HT vs Prescott HT.
Mondjuk van mindkettőből 2.8-asom, meg 9600XT és MSI lapom is van (még), össze is tudnék dobni egy alap tesztet, de inkább meghagyom a profiknak.
-
törölt tag
Nővéremtől "kaptam" mert neki is kellett gép, azt mondta szedjem össze mi kell, azt megvesszük.
Az első körben a videó kártya hibás(Uj volt minden) volt, fagyott 30 percenként, valószínű túlmelegedett, de akkoriban kb 15-eves lehettem, nem ez volt a fő profilom, ahogy nem is a lányok, vagy autók... -
törölt tag
Erre nem tudok mar választ adni, de lényegtelen mert az S3+MMX kombináció így is úgy is halott volt
Próbáltam sok mindent, másik videó kártyát is de nem váltotta be a hozza fűzött reményeket, így lett utána egy 700-as Celeron + GeforceAz volt az első ATA66-ot tudó konfigom, amiben egy 15Gb-os szinten ATA66-ot tudó vinyo csücsült, ebbe jött később az R9000
-
törölt tag
a Quake3 a GeF2MX400- on határeset, itt 1280- ban ment a teszt, kisebb felbontásban már eléri a játszható szintet. A GeF4MX440- en már ok
Itt felröhögtem
Nekem a monitoron a MAX felbontás nem érte el az 1280-at amikor GF2-volt a menő, max 1024X768@60Hz
Valami Sampo 15" csoda volt
800X600 volt amint jól futott, ha húztuk egy kicsit a kártyát/procit akkor meg az 1024X768 is ment jól.Tudom nem tegnap volt az sem, de messze a nagy falutól, más nem nagyon volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest