- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Én is túl vagyok a filmen. Az első jobban tetszett, a poénokat sztem túleröltették pl. füvezik az anyuci, az ikrek sem jöttek be. Viszont a film hossza, az tetszett...
A mesében minden robotnak volt neve, legtöbbüknek egyénisége is, sajnos a film végénél, mikor záporoztak az álcák, ez elmaradt.
Negatívum volt még, hogy a kedvenc gonosz-robotom, sounwave-nek mindössze annyi szerepe volt, hogy rátelepedett a műholdra és lopta az adatokat. Bejött volna, ha a végső harcban lemászik és elintézi mondjuk az ikreket.
Azt viszont nem értem, hogy mikor az utolsó szikra darabbal felélesztették megatront, hogy lehet, hogy a film végén ott volt az első részben leölt bonecrusher?
Fektethettek volna egy kicsit több hangsúlyt a robotokra, hamár transformers a címe, ironhide-nak és ratch-et nem sok megmozdulása volt...Remélem a haramdik részből nem hagyják ki metroplexet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest